Intervjuer

Ronaldo Nazário: – Real Madrid gjorde en feil ved å la Hakimi gå

Real Madrid-legende Ronaldo Luiz Nazário de Lima ble nylig intervjuet av den italienske sportsavisen La Gazzetto dello sport. Intervjuet ble gjort i forkant av søndagens oppgjør mellom Inter og Juventus, brasilianeren fikk derfor tidlig spørsmål om Achraf Hakimi.

Helt siden Real Madrid kvittet seg med Achraf Hakimi, har den hurtige backen levert prestasjoner i verdensklasse. Marokkaneren har gjort sakene sine meget bra i både Dortmund og Inter – ofte i systemer hvor han blir brukt som en vingback som kan bidra offensivt. Det er nemlig ikke til å legge skjul på at Hakimi besitter noen ekstreme kvaliteter fremover i banen, det er derimot det defensive og den økonomiske biten som ble tungen på vektskålen for Zidanes avgjørelse om å la backen gå.

(Saken fortsetter under bildet)

Achraf Hakimi
ENORMT TALENT: Den marokkanske backen har en stor fremtid i vente – forhåpentligvis i Los Blancos.

I et nylig intervju med O Fenômeno ble brasilianeren stilt spørsmål om Achraf Hakimi.

– Han er en ekstraordinær spiller som Real Madrid tok feil med å miste på denne måten. Fra tid til annen tenker jeg: «Ronnie, forestill deg, deg selv og Hakimi på samme lag – det ville ha blitt spilt fotball i litt av en fart. Han er en av de største suksessene i Inter-markedet de siste ti årene».

Brasilianeren regnes av mange som en av tidenes beste fotballspillere. O Fenômeno er mest kjent for sin storhetstid i Real Madrid – hvor han spilte 127 kamper og scoret 83 mål. Spissen som har bøttet inn med mål for Los Blancos er meget imponert over Achraf Hakimi sine prestasjoner den siste tiden. Han forteller også at backen har en helt egen evne til å bidra fremover i banen, både med mål og målgivende pasninger.

Var det riktig av Real Madrid å selge Achraf Hakimi? 

 


 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.