Nyheter

Større MARCA undersøkelse: 78% tror Zidane nærmer seg slutten

Ny MARCA undersøkelse viser at fansen begynner å miste troen på Zidane

Madrid ble for tamme mot Bilbao på torsdag og er dermed ute av Supercupen. I kjølevannet av kampen har MARCA gjennomført en undersøkelse der hele 78% mener at Zidane nærmer seg slutten som Madrid trener. Det blir for tynt å bedømme Zidane sin fremtid på grunnlag av torsdagens tap, men det er allikevel interessant at så mange tror Zidane får sparken.

For å ta franskmannen litt i forsvar så er det ikke mye Zidane kunne gjort annerledes. Madrid har flere underliggende problemer denne sesongen. Laget er gode defensivt, kanskje bedre defensivt enn på mange år, men mangler mye foran mål. Hazard er ikke i optimal form, Vinicius og Rodrygo er for urutinerte, Vazquez er akkurat middels og Benzema har ikke mere i seg enn 20-25 mål i sesongen. Asensio har heller ikke kommet seg stort etter skaden i 2019. For øvrig er Jovic sendt på lån, mens Mariano ikke makter å strekke til. Uten særlig teft foran på banen blir det vanskelig å vinne trofeer. Allikevel klarte de det i fjor og det skal Zidane ha en stor takk for.

Det blir også stilt mange andre spørsmål i undersøkelsen. 53% tror at situasjonen rundt Ramos sin kontrakt påvirker laget. 53% mente også at Zidane kom verst ut av tapet på torsdag, mens 23% mener Hazard kom verst ut.

Se hele undersøkelsen her: https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2021/01/16/6002269aca474130188b457f.html

Hva mener dere?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.