Intervjuer

Ronaldo: – Hvis Real skal gjøre en stor investering, må det bli for Mbappé

Brasilianske Ronaldo har sagt klart ifra og mener at Mbappé er spilleren Madrid skal sprenge banken for, ikke Neymar.

«Det er ikke sånn at den ene er bedre enn den andre, men man bør tenke langt frem. Neymar er 28 og Mbappé er 22. Som en investering, er det mere logisk å satse på den yngste av de to»

At Mbappé kommer til Madrid en eller annen gang i fremtiden er mange overbevist om. Madrid er klubben for de aller største og per nå er franskmannen blant de største av de alle. Mbappé åpnet seg nylig opp om overgangen til PSG og forklarte hvorfor han valgte den franske hovedstaden. Grunnen var at han ville vinne Champions League med en fransk klubb og det var nesten i boks på søndag. Men som vi alle tenker, Mbappé må jo ønske seg videre etterhvert? PSG har ikke den historiske tyngden som de andre store i Europa? Og så riktig som det er, så stemmer det ikke helt.

PSG har med årene blitt en stormakt i Europa, på samme måte som Manchester City. Dette er klubber uten en lang historie med trofeer, men de er absolutt i eliten nå. De har pengene, spillerne og fanbasen. Klubber som Manchester United og Milan-klubben har den historiske verdien, og muligens pengene, men mangler tiltrekningskraften. Historisk verdi teller ikke like mye lenger, men i Madrid er den absolutt tilstede. Det var snakk om at Mbappé ønsket seg til Madrid og at Madrid hadde sjangs på franskmannen før PSG-overgangen. Han ville spille med Ronaldo og trenes av Zidane. Det er nok tiltrekkende for de fleste. Men han ville bli i Frankrike, forståelig nok.

Forhåpentligvis vil Madrid legge pengene på bordet og overtale Mbappé over. Men enkelt blir det ikke. PSG spilte nylig Champions League finalen og de kommer til å komme dit igjen. PSG kommer også til å tiltrekke seg store spillere og betale store penger, ihvertfall frem til de får hendene sine på trofeet.  Å løsrive Mbappé blir ikke enkelt, men Madrid bør gjøre som Ronaldo sier. Den neste store spilleren bør bli Mbappé. Det er bare å begynne å spare.

Legg inn en kommentar