Nyheter

RFEF bekrefter fem spillerbytter for La Liga og Segunda kommende sesong

Reglene som gjaldt etter Corona pausen vil fortsatt gjelde kommende sesong i La Liga, det vil si at klubbene kan foreta seg fem spillerbytter og ha en spillertropp på 23 mann.

Det spanske fotballforbundet har godkjent reglene før kommende sesong, dette vil gjelde for både La Liga og Segunda División kommende sesong som er rett rundt hjørnet. Med et hektisk kampprogram kommende sesong, etterfulgt at EM i sommer, vil rotasjon og hvile være nøkkelen for ethvert lag skal lykkes. Skader og samt potensialet for Coronavirus-infeksjon, betyr at en bred tropp vil bli viktig denne sesongen.

Mariano & Casemiro
Kanskje det femte spillerbyttet kan bli avgjørende om Mariano Díaz skal senke Barcelona på ny?

Regelen vil trolig bli godt tatt imot av Zinedine Zidane og hans mannskap. Det gir franskmannen større fleksibilitet til å gjøre endringer og spillerbytter for å påvirke kamper i riktig retning, i tillegg kan dette bety at reservespillere og akademispillere får flere muligheter på førstelaget.

Den nye spillerbytte regelen er også godkjent i Tyskland (gode nyheter for lånesoldat Reinier Jesus), men i Premier League er beslutningen tatt om å gå tilbake til tre bytter.

Hva synes du om regelen?

Legg inn en kommentar