Ryktebørsen

Real Madrid planlegger Hazard-salg

Det ryktes at Real Madrid planlegger å kvitte seg med belgieren og at Hazard selv har avslått et bud fra nyrike Newcastle.

Kommer det noen gang ett gjennombrudd for Hazard i Real Madrid?  31 åringen ankom klubben i 2019 og kostet klubben i overkant av 1,1 milliarder kroner. Hazard var regnet som en trygg signering og man antok at belgieren skulle fortsette formen i Real Madrid. Dersom Hazard aldri får gjennombruddet sitt i klubben, kan man regne Hazard overgangen som en de verste bomkjøpene av denne størrelsesorden noensinne. Nå som han oftere ryktes vekk fra klubben, ser det ut til at det blir slik.

Med kun 16 kamper og totalt 722 minutter på banen denne sesongen har det ikke akkurat blitt flust av muligheter. Ancelotti har til og med uttalt at han ikke prioriterer Hazard, selv om han er i kampform. Det er kanskje ikke så rart at klubben ønsker han vekk og det er logisk å tenke at han selv ønsker en overgang. Hazard har heller ikke imponert særlig når han først har fått muligheten.

Siste nytt i saken er at Newcastle skal ha bydd 40 millioner Euro og at Real Madrid har godtatt dette. Det skal ha vært Hazard selv som har avslått budet. Det er også ryktet at klubben er i dialog med flere klubber, inkludert Chelsea, om et mulig salg.  Nyheten meldes av Daily Mail, men er ikke bekreftet av noen av partene.

Bør klubben kvitte seg med Hazard?

Legg inn en kommentar