Nyheter

Real Madrid ønsket Allegri

Da Zidane sa opp stillingen sin i vår måtte klubben ut på trenermarkedet igjen, men det var ikke Ancelotti som var førstevalget.

Da Zidane bestemte seg for å gi seg som trener  i fjor vår, måtte klubben jakte erstatteren. Klubben var også på det tidspunktet i et veiskille. Klubben leverte ikke trofeer og flere spillere underpresterte. Lenge var Raul antatt som et godt alternativ, men klubben vurderte også andre kandidater. Nå har det altså kommet frem at klubben ønsket Allegri, før Ancelotti fikk tilbudet.

Giovanni Branchini, Allegris agent, avslører til Sky Sport Italia at Allegri fikk presentert et tilbud fra Real Madrid. Han sier følgende:

-Allegri var ett skritt fra å signere med Real Madrid i mai. Alle detaljene var klargjort. Avtalen var klar og alt han trengte var å signere, men han valgte Juventus.

Allegri bekreftet selv ryktene når han ble presentert som Juventus trener.

-Jeg må takke Real Madrid og presidenten for muligheten de ga meg. Etter noe refleksjon valgte jeg Juventus.

Hvordan ville laget sett ut med Allegri som trener? Først og fremst har Ancelotti klart å få maks ut av laget og har etablert et godt grunnlag for tiden fremover. Vinicius har plutselig blitt en målmaskin, samt at han klarer å presse ut maksimalt fra den eldre garde. Med Allegri ville nok laget sett ganske likt ut. Juventus trives selv med kontringer, men situasjonen i Italiensk fotball er også litt annerledes enn i Spania. Men Allegri foretrekker også mer ballbesittelse og en litt roligere oppbygging, noe som ligner litt på hva Zidane forsøkte på i fjor sesongen. Han er også litt mer glad i rotasjon enn Ancelotti, så dette er kanskje noe som hadde forbedret situasjonen litt. Men Ancelotti har til syvende og sist vist at han makter å få maks ut av laget, så Real Madrid traff godt med ansettelsen av den drevne italieneren. Allegri hadde nok uansett blitt en god ansettelse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.