Kamprapporter

Real Madrid 6-0 Getafe

Zinedine Zidane kunne se seg godt fornøyd med en soleklar seier i oppkjøringen til LaLiga-starten førstkommende søndag.

Med skåringer fra Karim Benzema (4), Sergio Ramos (1) og unggutten Sergio Arribas (1) kunne de hvite fra Madrid gå med hodet hevet av Estadio Alfredo Di Stéfano og med selvtilliten i behold før søndagens serieåpning mot Real Sociedad. Denne kampen ble det ene og eneste treningskampen i oppkjøringen til Real Madrid før den kommende sesongen. Kampen ble ikke dekket av noen TV-kanaler og statistikk er derfor vanskelig å innhente, men, det vi har klart å finne ut er at Zinedine Zidane brukte ett hoved-lag som blant annet inneholdt a-lagspillere og i andre omgang ble nærmest hele laget byttet ut med unggutter fra Real Madrid Castilla.

REAL MADRID CASTILLA: Det rapporteres om at det var flere spennende unggutter som fikk sjansen mot Getafe i dagens treningskamp.

Spillere som Marco Asensio, Isco, Martin Ødegaard og Eden Hazard var ikke tilstede i kamptroppen og har tilsynelatende fått beskjed om å fokusere på å bli friske og raske til serieåpningen mot La Real. Det blir svært spennende å se hvordan Zinedine Zidane setter opp laget mot Real Sociedad, og om noen av de sistnevnte spillerne er å se fra start.

Hvordan ville din startelleveer sett ut førstkommende søndag? 

 

 

Legg inn en kommentar