Real Madrid 2-0 Athletic Club: Spillervurderinger

Real Madrid 2-0 Atl Bilbao
Santiago Bernabeu

LaLiga EA Sports, runde 30
Søndag 31. mars, 21:00

La Liga var endelig tilbake etter landslagspausen og Los Blancos tok i mot Atletico Bilbao på hjemmebane. Baskerlaget har hatt en ganske god sesong så langt, har blant annet nådd cup-finalen, og snuser på en ganske sikker fjerdeplass. Real Madrid skulle allikevel vinne oppgjøret uten særlig store problemer.

Troppen var mer eller mindre fullverdig, bortsett fra at Vinicius måtte sone suspensjonen sin. Militao gjorde også comebacket sitt etter skaden og fikk noen minutter helt på tampen.

Rodrygo avsluttet måltørken innen 10 minutter med et vakkert inside-skudd utenfor boksen. Gjestene hadde mest ball i første omgang, men det var fortsatt vertene som skapte mest. Valverde kom til en god avslutning etter 24 minutter og Tchouameni var nære fra en corner.

Brahim Diaz åpnet 2.omgangen med et stolpeskudd. Gjestene kom til en stor sjanse like etter ved Inaki Williams, men Lunin hadde(som vanlig) god kontroll. Kampen roet seg så litt ned, før Rodrygo satte det endelig punktet med et vakkert hjørneskudd. Lunin måtte igjen til pers like etter, men avverget godt. Militao ble så byttet inn for å se ut resultatet. 2-0 og 3 poeng nærmere nummer 36!

Lunin(6): God kamp av ukraineren, som mest sannsynlig forsetter som førstekeeper ut sesongen. Hadde to viktig involveringer der han hadde full kontroll. Ellers ikke mye å gjøre.

Carvajal(6): Fin kamp av veteranen. Hadde god kontroll og gjorde flere gode offensive løp ila kampen.

Rudiger(6): Solid sammen med Nacho. Vant de fleste av sine dueller og flink til å spille seg ut.

Nacho(5): En bedre kamp på lenge for spanjolen og god kontroll sammen med Rudiger. Må nok belage seg på mindre fotball fremover såfremt Militao er 100%.

Mendy(5): Tam offensiv, men ingenting å ta han på defensivt. Fortsatt ubestridt førstevalg.

Valverde(6): Hadde et meget godt forsøk i 1.omgang. Løp og kriget som vanlig.

Tchouameni(6): Var også veldig nære 2-0 scoringen i 1.omgang. Solid i duell-spillet og tilbake der han hører hjemme.

Kroos(7): En av kampens bedre spillere. Treffer konsekvent på 9/10 pasninger og viktig i utspillingsfasen.

Bellingham(6): Ikke hans beste kamp, men fikk assist på 2-0 goalen. Ingenting å si på innsatsen.

Rodrygo(8)BB: Blir banens beste med kampens to scoringer. Ender måltørken og finner forhåpentligvis formen inn mot sesonginnspurten.

Brahim(6): Burde kanskje satt 2-0 scoringen på stolpeskuddet sitt, men ellers grei innsats. Bør få starte i kampene fremover.

Innbyttere:

Joselu(4): Inn for Diaz etter 74 minutter. Kommer seg aldri inn i kampen og utretter lite.

Vazquez: For liten tid til vurdering.

Modric: For liten tid til vurdering.

Camavinga: For liten tid til vurdering.

Militao: For liten tid til vurdering.