Kamprapporter

Real Madrid 1-0 Getafe: Spillervurderinger

Real Madrid vant 1-0 over Getafe i det som var generalprøven før Champions League-semifinalen på onsdag.

Real Madrid 1-0 Getafe
Santiago Bernabéu, Madrid
LaLiga Santander, runde 34
Lørdag 13. mai, kl. 21:00

Marco Asensio (70’) – Assist: Lucas Vázquez

Real Madrid tok i mot Getafe på Santiago Bernabéu i går kveld til runde 34 i LaLiga. Ligaen er avgjort for lengst, og Real Madrid har viktigere ting å tenke, noe som også ble tydelig i lagoppstillingen. Med returoppgjøret mot Manchester City allerede på onsdag ble de aller fleste nøkkelspillere hvilt mot Getafe, og dermed fikk spillere som Hazard, Lucas Vázquez, Ceballos og Asensio muligheten fra start.

Kampen ble en ganske sjansefattig affære, og til slutt sto ingen av lagene igjen med exptected goals på mer enn 1. Getafe skapte noen halvsjanser, men Courtois hadde god kontroll. Kampen åpnet seg mer opp da Real Madrid gjorde bytter i andre omgang og spillere som Vinícius, Modric og Kroos entret banen. Da 70 minutter var spilt fikk Marco Asensio skuddmulighet fra like utenfor sekstenmeteren, og da blir det alltid farlig. Skuddet gikk via en Getafe-spiller og i mål. Resultatet sto ut hele kampen, og det endte dermed 1-0.

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (5): Det ble ikke alt for mye å gjøre for Courtois i går kveld, men han måtte i aksjon noen få ganger. Han hadde god kontroll og holdt nullen.

Lucas Vázquez: (6): Lucas Vázquez fikk muligheten på høyreback i går kveld og leverte en bra kamp. Han fikk med seg en målgivende pasning, men han var også spilleren som skapte flest sjanser i kamper. God prestasjon!

Éder Militão (6): Militão var tilbake i laget etter suspensjonen som holdt han ute mot City og nå skal han spilles varm før oppgjøret på onsdag. I går leverte brasilianeren en god kamp. Han var spilleren med flest pasninger i løpet av oppgjøret.

Nacho Fernández (5): Nacho startet som midtstopper i går kveld og leverte en solid kamp. Lite nevneverdig, men stabilt god som alltid!

Ferland Mendy (5): Ferland Mendy var tilbake fra skade i går kveld og ble matchet forsiktig. Det ble bare 45 minutter på han. Likevel en solid kamp og han virket trygg. Kanskje aktuell for å starte mot City?

Eduardo Camavinga (6): Camavinga var tilbake på midtbanen i går kveld, og nok en gang leverte han en god prestasjon. Han var kanskje ikke like dominant som mot City, men kommer godt ut av det. Får håpe skaden han dro på seg ikke er alvorlig.

Aurelién Tchouaméni (7 BB): Real Madrids beste i går! Flest taklinger, 96% pasningstreffsikkerhet og to nøkkelpasninger, og tillegg farlig med skudd fra avstand. Tchouaméni spiller seg sakte men sikkert i form igjen!

Dani Ceballos (6): Dani Ceballos var tilbake i laget i går kveld, og denne gangen startet han sammen med Camavinga og Tchouaméni på midtbanen. Han kom til noen gode avslutninger, men det ble ikke det helt store fra Ceballos i går.

Fede Valverde (5): Fede Valverde startet som høyrekant i går, og han leverte en godkjent kamp. Han var ikke alt for mye involvert, og satte heller ikke noe stort preg på kampen. Men kjempet godt og løp mye!

Marco Asensio (7): Asensio fikk prøve seg som spiss i gårsdagens kamp, som jo også er en rolle han har spilt for Spania. Han leverte en god kamp, og endte opp som matchvinner. Elleve mål i alle turneringer!

Eden Hazard (4): Hazard fikk en svært sjelden mulighet fra start, og man ser hvorfor. Fra å være en av verdens beste spillere for bare noen år siden, er han nå blitt en skygge av seg selv. Han bidra med noen småting her og der, som noen gode pasninger og flikker, men det blir for lite ute av det.

Innbytterne:

Toni Kroos (6): Toni Kroos fikk en omgang i går kveld etter å ha erstattet Mendy til pause. Tyskeren kom innpå og bidro med mer kontroll på midten og noen gode pasninger.

Mariano Díaz (5): Mariano fikk noen sjeldne minutter i kveld da han erstattet Valverde. Han løp og løp slik han alltid pleier, men oppnådde ikke noe særlig med det.

Vinícius Jr. (6): Vini Jr. fikk en halvtime på banen og ga Real Madrid fart i angrep. Han skapte det meste laget sto for etter innhoppet og fant til og med nettmaskene ved en anledning. Målet ble riktignok annullert.

Luka Modric (6): Også Modric ble byttet inn etter en time, men innhoppet ble av det anonyme slaget.

Legg inn en kommentar