Cantera

Raúl: – Vi har sjansen til å vinne UEFA Youth League for første gang

Real Madrid Juvenil er klare for finale i UEFA Youth League etter å ha slått ut Salzburg sine unggutter i semifinalen, på tirsdag venter Benfica i finalen og Raúl har troen på eget mannskap.

Den tidligere Real Madrid-spilleren hadde følgende å si etter triumfen i semifinalen:

– Det var en veldig tøff kamp, Salzburg er et godt lag og ga en oss en god kamp. Vi var veldig gode i første omgang og fikk en god start på kampen. Etter hvilen slet vi virkelig og måtte gi alt for seieren. Salzburg styrte spillet og scoret tidlig i omgangen, men scoringene våre fra første omgang reddet oss. Jeg mener vi fortjente denne finaleplassen, og har nå sjansen til å vinne UEFA Youth League for første gang.

Benfica

– Benfica har også vist stort potensiale, og jeg tror det vil bli en spennende finale. Jeg håper at folk klarer å glede seg over et oppgjør mellom to klubber med god historie og gode spillere på banen. Vi hadde ikke spilt kamper på flere måneder og nå har vi spilt fire kamper på en kort periode. Vi skal forberede oss godt til kampen, laget er spente og ønsker å vinne. Hvis vi forsvarer oss godt, gir det oss muligheten til å angripe. Laget har forsvart seg godt både mot Salzburg og Inter. Det er viktig at guttene tilpasser seg på forskjellige måter å spille på.

(Saken fortsetter under bildet)

Real Madrid Juvenil

Chust: – Vi gjorde jobben vår

Juvenil-kaptein Chust var stolt av laget sitt etter seieren mot Salzburg.

– Vi forberedte oss veldig godt til kampen og var heldige som fikk et tidlig mål. Ideen deres var å presse oss og styre kampen, men vi sto imot presset. Vi holdt unna, gjorde jobben vår og fikk det andre avgjørende målet. Det er et stort press før finalen, men vi vil gi alt for å skrive oss inn i historiebøkene.

Skal du se tirsdagens finale mot Benfica?

Legg inn en kommentar