Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Nyheter

Pedrerol: – Ingen vei tilbake

Skal man tro den spanske journalisten Josep Pedrerol, går Sergio Ramos nå inn i sine siste måneder som Real Madrid-spiller. Pedrerol har gode kontakter innenfor Real Madrid, og var blant de første som i 2018 kunne avsløre at Cristiano Ronaldo var på vei vekk fra klubben. Journalisten er programleder i «El Chiringuito», og hadde søndag kveld følgende å si om situasjonen til Ramos:

– Sergio Ramos kommer til å forlate Real Madrid. Jeg tror ikke at det er noen muligheter for at han blir værende. Det er ingen vei tilbake nå. Real Madrid mener at han fortjener å dra videre for å få en siste stor kontrakt før han legger opp.

Los Blancos ønsker som kjent ikke å tilby 34-åringen bedre lønnsbetingelser, noe kapteinen selv visstnok mener at han fortjener. Den spanske hovedstadsklubben har kommet til enighet med David Alaba om en overgang, og per dags dato ser det ut som at den østerrikske 28-åringen blir Ramos’-erstatter i Real Madrid. Pedrerol er ikke begeistret for måten Ramos har håndtert det på.

– Det er synd, og jeg synes Ramos gjør en feil. Gå ned ti prosent i lønn og forleng med to år, gjør en innsats, så kan det hende betingelsene blir bedre hvis økonomien forbedrer seg.

Han avsluttet med at det nå fra begge parter diskuteres om hvordan de skal offentliggjøre kapteinens avgang.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.