Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Leiesoldatene

Leiesoldatene: Strålende kamper for Ødegaard og Ceballos

Ceballos: Ceballos var sterkt tilbake under gårsdagens 4-2 seier over Leeds. Dette er hans første kamp på lang tid og han skuffet ikke. En Arsenal reporter rater Ceballos til 8/10 og han hylles for gjenvinningsevnen sin og balldistribusjonen. Denne kampen sikrer han muligens en start i neste kamp også. Godt å se spanjolen tilbake!

Ødegaard: Ødegaard fikk også starte i går og fikk hele 78 minutter. Selvom nordmannen ikke var direkte involvert i scoringene, hylles han allikevel. Arsenal reporteren gir han også 8/10. Både touchen og samarbeidet med Saka fungerte strålende, samt at gjorde de rette avgjørelsene stort sett hele tiden. Mer enn nok godkjent debut fra nordmannen vår.

Bale: Tottenham er inne i en tøff periode nå og tapte 3-0 for City i helgen. Selvom Mourinho uttrykte misnøye med Bale sin oppførsel på Instagram, fikk han allikevel 10 minutter på tampen mot City. Resultatene må begynne å snu for London klubben snart, men det ser ut til at Bale ikke er mannen som skal stå for snuoperasjonen. Vi følger han videre.

Jovic: Serberen har ennå ikke startet for Frankfurt, men fikk 20 minutter mot FC Köln i går. Kampen ble vunnet 2-0, uten involveringer fra Jovic. Klubben er nå på en 3.plass i Bundesliga og sikter mot Champions League plass, godt hjulpet av vår serbiske leiesoldat.

Reinier:  Reinier var igjen å finne på benken mot Hoffenheim. Han fikk et godt innhopp sist uke, men fikk ikke fornyet tillitt denne runden.

Dìaz: Brahim Dìaz er fortsatt skadet. Det meldes fortsatt ikke noe nytt om situasjonen.

Mayoral: Roma slo Udinese 3-0 i helgen og Mayoral gjorde en god kamp, dog uten direkte involveringer. Igjen får Mayoral starte foran Dzeko, så spanjolen er populær i den italienske hovedstaden. Flere muligheter vil komme fremover!

Kubo: Kubo fikk to kamper denne uken. Mot moderklubben sist tirsdag var han nærmest usynlig og det samme var han mot Real Sociedad i helgen. Kubo kom inn i det 58.minutt, men klarte ikke å bidra til poeng. Kubo får uansett rikelig med spilletid, men er vanskelige tider for Getafe akkurat nå.

Vallejo: Vallejo klarte ikke å stanse Atletico Madrid i helgen og Granada tapte 2-1. Granada stilte med 5 forsvarsspillere og klarte til tider å gjøre det vanskelig for Atletico, men måtte gi tapt. Vallejo spilte naturligvis hele kampen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.