Offisielt

Offisielt: Óscar Rodríguez til Sevilla

Real Madrid har solgt den spanske midtbanespilleren Óscar Rodríguez til Sevilla.

Real Madrid fortsetter «Operasjon: exit», og denne ganger er det Óscar Rodríguez som forlater klubben. Midtbanespilleren har tilbragt de siste to sesongene på utlån i Madrid-klubben Leganés, og det var en del Real Madrid-supportere som ønsket å se Óscar i den hvite drakten neste sesong. Allikevel har spanjolen blitt linket til en rekke spanske klubber denne sommeren, blant annet Villarreal og Sevilla, og nå er det bekreftet at sistnevnte har sikret Óscar Rodríguez. Dette bekreftet Real Madrid bekreftet i en pressemelding tidligere i dag:

Real Madrid C. F. og Sevilla F.C har kommet til enighet om en overgang for spilleren Óscar Rodríguez

Klubben ønsker å takke Óscar for alle disse årene med hardt arbeid, profesjonalitet og eksemplarisk oppførsel igjennom alle de sesongene han har spilt hos oss, og vi ønsker han lykke til i dette nye kapittelet.

Óscar Rodríguez kom til Real Madrid helt tilbake i 2009, og han har siden den vært en del av Real Madrids ungdomsakademi og Real Madrid Castilla. Midtbanespilleren tilbragte hele 17/18-sesongen i Real Madrid Castilla, og han scoret seks mål på 34 kamper der. Videre gikk turen til Leganés, hvor han tilbragte de to sesonger. På kort tid ble han en av de viktigste spillerne i Leganés, og forrige sesong ble han lagets toppscorer med ni scoringer. Óscar ble også godt kjent for sin livsfarlige høyrefot, som blant annet sto for mange flotte frispark- og scoringer fra distanse.

Real Madrid skal ifølge rapportene motta en overgangssum på omlag 15 millioner euro for den unge midtbanespilleren. Den ganske troverdige journalisten Sergio Valentín har også meldt om at Real Madrid vil ha førsterett til å hente tilbake Óscar dersom det kommer et bud ham. I tillegg skal Real Madrid også beholde 25% av rettighetene til den spanske midtbanespilleren, som nylig ble tatt ut i den spanske landslagstroppen som møter Ukraina og Tyskland i den førstkommende landslagspausen.

Legg inn en kommentar