Skader

Skadeoppdatering: Toni Kroos

Toni Kroos ventes å være ute i drøyt to måneder etter å ha blitt diagnostisert med en lyskeskade.

Toni Kroos kommer ikke til å spille i serieåpningen mot Alavés. Real Madrid bekrefter at 31-åringen har pådratt seg en skade i lysken. I klubbens pressemelding blir vi ikke gitt mye info, bortsett fra at skaden kalles idrettsbrokk og at man kommer til å følge skadeutviklingen videre. Andre medier skriver imidlertid at skaden kan bli ganske langvarig, og at Carlo Ancelotti trolig må klare seg uten Kroos i 2-3 måneder.

Dette er en kjedelig smell for Real Madrid, som i sesongoppkjøringen har gjort det til en viktig prioritet å redusere antallet frafall fra forrige sesong. Dette ser dessverre ikke ut til å ha hatt noen umiddelbar effekt, selv om frafallene til nå stort sett har kommet som følge av COVID-19. Både Karim Benzema, David Alaba og Álvaro Odriozola har rukket å bli smittet til nå. Real Madrid har sluppet følgende pressemelding.

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Toni Kroos, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med idrettsbrokk. Han vil kontinuerlig bli evaluert. 

Forhåpentligvis klarer Real Madrids resterende midtbanespillere å levere i tyskerens fravær. Fra forrige sesong hadde man også Luka Modrić, Fede Valverde, Casemiro og Isco på den sentrale midtbanen, mens Martin Ødegaard og Dani Ceballos har returnert fra lån. Klubbens eneste nysignering, David Alaba, kan også spille på midtbanen, og det samme gjelder for Castilla-spiller Antonio Blanco. For norske Madridistas blir det spennende å se om Martin Ødegaard kan gripe denne muligheten og kanskje lukte på en plass i startelleveren i serieåpningen mot Alavés..

Legg inn en kommentar