Offisielt

Offisielt: Javi Sánchez til Real Valladolid

Javi Sánchez forlater Real Madrid til fordel for Real Valladolid når overgangsvinduet åpner.

På denne tiden av året skulle mediene vanligvis vært proppfulle av overgangsspekulasjoner, men 2020 har vist seg å være annerledes. Real Madrid spilte søndag sin første LaLiga-kamp på over tre måneder etter pausen som ble forårsaket av utbruddet av Covid-19 i Spania og verden ellers. Som følge av dette så skal både juni og juli bli brukt til å spille ferdig LaLiga, mens Champions League-sluttspillet skal spilles i august. Til tross for dette så kom det i dag en pressemelding fra Real Madrid nettopp angående en overgang, denne gang en spiller som forlater den spanske hovedstaden.

Real Madrid bekreftet nemlig i dag at Javi Sánchez blir solgt til Real Valladolid når overgangsvinduet åpnet, og midtstopperen forlater klubben han har vært i siden 2005. Denne sesongen har midtstopperen vært lånt ut til nettopp Real Valladolid, der han kun har fått to minutter med LaLiga-fotball så langt. Real Valladolid har imidlertid en midtstopper i Mohammed Salisu som er et hett salgsobjekt denne sommeren, og mange melder om at Sánchez skal vært erstatteren når Salisu forlater klubben denne sommeren. Real Valladolid skal visstnok betale Real Madrid omlag 5 millioner euro for den spanske midtstopperen.

Javi Sánchez ble født i Getafe og ble en del av Real Madrid-akademiet allerede som åtteåring i 2005. Han gikk gradene i klubben og var blant annet kaptein for Real Madrid Castilla under 2018/19-sesongen. Den sesongen fikk han også sitt gjennombrudd for førstelaget til Real Madrid, da skader gjorde så han fikk muligheten høsten 2018. Etter debuten 31. oktober 2018 mot UD Melilla i Copa del Rey så fikk midtstopperen ytterligere fire kamper for Los Blancos under Santiago Solaris ledelse, hvorav to av disse var i Champions League, en kamp var i LaLiga og ytterligere en kamp i Copa del Rey. Real Madrid har sluppet en pressemelding vedrørende salget av Javi Sánchez.

Real Madrid C. F. og Real Valladolid C. F. har kommet til enighet om en overgang for spilleren Javi Sánchez.

Klubben ønsker å takke Javi Sánchez for alle disse årene med hardt arbeid, profesjonalitet og eksemplarisk oppførsel siden han kom til vårt akademi som åtteåring i 2005, og vi ønsker han lykke til i dette nye kapittelet.

Legg inn en kommentar