Skader

Skadeoppdatering: Eden Hazard

Eden Hazard som tidligere denne uken ble friskmeldt og høyt antatt å være klar for midtukekampen mot Real Valladolid er nå tilbake på sidelinjen i det han har pådratt seg en ny skade.

Den belgiske kantspilleren har over en lengre periode vært på sidelinjen grunnet et brudd i ankelen, og skal i følge rapportene ha blitt friskmeldt denne uken og i tillegg blitt registrert i troppen for den kommende midtukekampen mot Real Valladolid. I dag, onsdag 30.09.2020 melder klubben at en ny skade har oppstått for Eden Hazard.

Klubben kom med følgende pressemelding tidligere i dag:

Etter tester utført i dag på spilleren vår, Eden Hazard, av Real Madrid Medical Services, har han fått diagnosen muskelskade i høyre ben. Hans rehabilitering vil fortsatt bli vurdert.

TRENING: Rodrygo, Eden Hazard og Asensio på trening tidligere denne uken.

Eden Hazard, som så langt har spilt 22 kamper og produsert ett mål og seks målgivende i Real Madrid drakten, vil måtte stå over flere kamper før han igjen kan bidra på banen for de hvite fra Madrid. Hvor lenge denne skaden setter han ute av spill er dog uvisst. I den offisielle pressemeldingen skriver klubben at det gjelder en muskulær skade i høyre ben. Den gode nyheten er at det ikke igjen er ankelen som er hovedproblemet. Det gjenstår derfor å se når vi får se den belgiske ballkunsteren ikledd Real Madrid drakten igjen. Hittil har det vært Vinícius Júnior som har fått jobben i å erstatte Hazard ute på venstrekant.

Hvem vil du skal erstatte Hazard i kveldens kamp mot Real Valladolid? 

1 comment

Legg inn en kommentar