Nyheter

Nacho med ny milepæl

Midtstopperen som er inne i sin niende sesong som førstelagsspiller sikret sin 150. seier i den hvite drakten tirsdag kveld mot Getafe.

 

Nacho Fernández ble født i Madrid og sluttet seg til Los Blancos allerede som elleveåring hvor han har gått gradene helt til førstelaget. I 08/09 sesongen debuterte han for Castilla i Segunda División B, hvor han spilte i flere sesonger, før han i 12/13 sesongen ble flyttet opp til A-laget. Han har alltid vært en av lagets mest lojale spillere og blitt brukt på samtlige posisjoner i backrekka, men har aldri klart å etablere seg som en nøkkelspiller i forsvarsrekka.

I tirsdagens oppgjør mot Getafe spilte han samtlige 90 minutter på Alfredo Di Stéfano og fikk sin 150. seier som Real Madrid-spiller. I løpet av denne perioden har Nacho vunnet alt som er mulig med klubben. Troféskapet hans består av 17 sølvtøy: fire i Champions League, fire i klubb VM, tre i UEFA Super Cup, to i Laliga, en i Copa del Rey og tre i den spanske super cupen.

Seieren over Getafe var også forsvareren sin 100. seier i LaLiga-sammenheng, han står totalt med 143 opptredener i den spanske serien. Hans gjenværende seire har kommet i tre forskjellige konkurranser: 27 i Champions League, 20 i Copa del Rey og tre i klubb VM. Nacho har også sikret seg 19 landskamper for det spanske landslaget.

Har du et favoritt minne fra Nacho sin karriere?

LIDENSKAP: Det er ingen tvil om at Nacho brenner for klubben og han er en av få spillere som har tilbrakt hele karrieren sin i klubben.

1 comment

  1. Det må for min del bli den fantastisk vakre scoringen i Cope del Rey mot Cultural Leonesa, eller scoringen på hurtig frispark mot Sevilla. Tett etter dette kommer Real Madrid sin kamp mot Atlético Madrid med Nacho og Varane som stopperpar, hvor Nacho og Varane hadde full kontroll samtlige 90 minutter og holdt buret rent.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.