Cantera Ryktebørsen

Bekreftet: Barcelonas U19-kaptein til Real Madrid

Real Madrid ser ut til å kapre en av juvelene i La Masia.

Det har vært et tøft år fra et økonomisk ståsted for Real Madrid. En klubb som imidlertid har klart seg langt verre, er erkerival FC Barcelona. Katalanerne har virkelig store pengeproblemer, og LaLiga-president Javier Tebas bekreftet nylig at man ikke vil kunne registrere Lionel Messi i kommende sesongs førstelagstropp dersom man ikke kvitter seg med betydelige utgifter.

De økonomiske problemene fører til svært tøffe prioriteringer for Barcelona, som må kvitte seg med spillere som de ellers helst hadde ønsket å beholde. Dette gjelder også for Jaume Jardí, som var kaptein på Barcelonas U19-lag forrige sesong. Kontrakten til Jardí utløp 1. juli, og nå ser det ut til at Real Madrid har benyttet seg av en sjelden mulighet til å hente et av Barcelona-akademiets største talenter gratis.

Overgangen ble først meldt av José Félix Díaz, som jobber i MARCA, og av Albert Rogé, som jobber i Barcelona-baserte SPORT og følger La Masia tett. Real Madrid pleier vanligvis ikke å offentliggjøre overganger inn eller ut av akademiet, men nå som Jardí har blitt avbildet ved siden av Real Madrid-logoen, er det så godt som den beste bekreftelsen man kan få fra klubben enn så lenge.

Ettersom vi snakker om en akademiovergang, vil den offisielle bekreftelsen først komme når:

  1. Spillerprofilene av Castilla-troppen på Realmadrid.com oppdateres
  2. Når sesongoppkjøringen er i gang for Raúls mannskap
  3. Eller når spilleren selv bekrefter overgangen på sosiale medier

Jaume Jardí er 19 år og kan spille både på høyre- og venstrekanten. I 2019/2020-sesongen var han toppscorer på U19-laget, og han regnes som en rask og driblesterk spiller med god ballkontroll og en god pasningsfot. På Footballtalentscout.net kan du lese en kort speiderrapport om unggutten.

Alt tyder nå på at Raúl får et knallsterkt lag neste sesong, ettersom få spillere ryktes ut av Castilla i sommer. Kanskje blir 2021/2022 sesongen hvor Castilla endelig klarer å ta steget tilbake i Segunda División.

1 comment

Legg inn en kommentar