Kamprapporter

Mallorca 0-1 Real Madrid: Spillervurderinger

Mallorca 0-1 Real Madrid
Estadi Mallorca Son Moix, Mallorca

LaLiga EA Sports, runde 31
Lørdag 13. april, 18:30

0-1 Aurelién Tchouaméni (48′)

For bare noen dager siden spilte Real Madrid mot Manchester City i kvartfinalen av Champions League, i en kamp som til slutt endte med hele 3-3. Med returoppgjøret allerede på onsdag var det nok få som tenkte så veldig mye på LaLiga-kampen som kom i mellomtiden. Men Real Madrid møtte tøff motstand, da de måtte reise til ferieøyen for å møte Mallorca.

Kampen startet ganske rolig i solskinnet på Mallorca. Ingen av lagene skapte noen særlig sjanser fra start, og hjemmelaget virket fornøyd og komfortable i den dype blokken sin. Den første muligheten kom først etter en drøy halvtime, da Bellingham smalt et langskudd i tverrliggeren.

Like etter pause smalt det fra Tchouaméni. Franskmannen fikk et drømmetreff fra 30 meter, og ballen gikk i en fin bue over Rajkovic og i krysset. Dermed hadde Real Madrid tatt føringen på Mallorca. Brahim Díaz og Fede Valverde brant noen enorme sjanser utover i omgangen, men heldigvis ble man ikke straffet for det i kveld. Mallorca klarte aldri å få på plass en sluttspurt, og dermed reiste Real Madrid hjem til hovedstaden med tre kjempeviktige poeng.

Spillervurderinger:

Andriy Lunin (6): Lunin ble ikke satt på de største prøvene i dag, men han var på riktig plass de gangene han måtte i aksjon. Særlig redningen mot Darder i andre omgang var enormt viktig!

Lucas Vázquez (5): Lucas Vázquez måtte stort sett forsvare seg mot Toni Lato, Mallorcas venstreback, i dag. Det klarte han fint. Offensivt hadde han lite å by på, noe som er litt uvanlig for hans del. Helt godkjent kamp av backen.

Antonio Rüdiger (7): Det er ingen lett oppgave å forsvare seg mot Muriqi, men det klarte Rüdiger svært godt i kveld. Han var sterk i duellene og løp opp det meste som kom av kontringer i mot. Nok en god kamp av tyskeren!

Nacho Fernández (6): Nacho har langt i fra vært på sitt beste denne sesongen, og mot Manchester City ble han til og med benket til fordel for midtbanespilleren Tchouaméni. I kveld var riktig nok Real Madrids kaptein i god form. Han forsvarte seg sterkt i duellene mot Muriqi og viste godt tempo på overganger i mot. Solid match av Nacho!

Ferland Mendy (8): Mendy har sakte men sikkert spilt seg bedre og bedre i løpet av våren. I kveld var han umulig å passere og hadde full kontroll på sin venstreside. En av aller Real Madrids beste i kveld!

Federico Valverde (7): Til tross for å ha spilt 90 minutter og stortspilt mot Manchester City i midtuken fikk altmuligmannen Valverde nesten hel kamp i beina i dag også. Han løp så mye som kun han kan, og var viktig for å stoppe Mallorcas overganger.

Luka Modric (7): Luka Modric har spilt mindre og mindre denne sesongen, men i dag viste han at han fortsatt kan bidra til dette Real Madrid-laget. Han spilte av press, leverte gode pasninger og skapte muligheter for lagkameratene. Stor prestasjon!

Aurelién Tchouaméni (8 BB): Tchouaméni måtte nesten starte i dag ettersom han ikke blir tilgjengelig mot City på onsdag. I kveld var han god i duellene og flink til å ta med seg ball fremover i banen. I tillegg leverte han en drømmescoring da Real Madrid trengte det som mest! Banens beste i dag!

Brahim Díaz (5): Brahim ville mye i kveld og viste noen gode tendenser, men det ble for lite effektivt. Han ble for lett i duellene med Mallorca-stopperne, og for ofte ga han bort ballen i farlige posisjoner.

Jude Bellinham (6): I dag var Bellingham tilbake på et høyt nivå. Det eneste om manglet var scoringen. Han fikk med seg ball i trange situasjoner, spilte lagkameratene sine gode og kom til noen store målsjanser.

Joselu (4): Joselu var nærest usynlig utpå banen i kveld. Han klarte ikke å involvere seg i det oppbyggende spillet, og de få gangene det ble slått innlegg i boks var han alt for langt unna. En skuffende prestasjon i dag, dessverre.

Innbyttere:

Eduardo Camavinga (6): Camavinga fikk en halvtime fra benken i dag, og man så da virkelig det enorme nivået han bidrar med. Teknikken, taklingsstyrken og drivet – ikke mange som er bedre.

Vinícius Júnior (5): Det ble en halvtime på banen for Vinícius i kveld, uten at han klarte å sette skikkelig preg på kampen. Han kom til mange avslutninger, men alle var for dårlige. Men et godkjent innhopp!

Dani Carvajal (N/A): Spiller for kort for vurdering

Legg inn en kommentar