Intervjuer

Lopetegui: – Jeg håper Reguilón blir hos oss

Sevilla slo Inter 3-2 i går og kan igjen kalle seg Europa League-mestere. En tidligere Madrid trener, og en nåværende Madrid spiller, var involvert i seieren.

Lopetegui fikk aldri tillit av Madrid. Etter kun 4 måneder i jobben, måtte han gå. Sånn er livet som Madrid trener når du ikke er en stor nok profil. Men Lopetegui viser hva han kan. Han sikret topp 4 med god margin og kapret et Europeisk trofe med Sevilla. Det er også en annen ting Lopetegui gjorde riktig. Han ga Reguilón muligheten i Madrid.

Reguilón har hatt en god sesong og har toppet det hele med Europa-League trofeet. Men det trengte ikke å være slik. Når Lopetegui tok over klubben i sommeren 2018, ble han sparket fra jobben som landslagstrener like før VM-kampen mot Portugal. Dette ga han muligheten til å ta en nærmere titt på Real Madrid. Reguilón var den gangen en akademispiller, men imponerte Lopetegui såpass mye at han ble tatt opp til A-laget. Han fikk ikke de store mulighetene under Lopetegui, men alt endret seg når Solari tok over. Solari hadde kanskje rett, men han hadde ikke stor nok profil til å bli respektert. Reguilón spilte godt og hadde en helt annen energi enn Marcelo. Han fortjente flere muligheter. Deretter ble han sendt på lån og Mendy ble hentet inn.

Nå har Reguilón bevist atter en gang at han er et stort talent. Madrid kan velge å selge han til Sevilla og satse videre på Mendy. Men hvorfor ikke beholde et egenprodusert supertalent? Reguilón ønsker nok mer enn alt og få en fast plass på Madrid. En kombinasjon av Mendy og Reguilón på venstre-siden kan sikre posisjonen i lang tid fremover. La oss håpe Madrid tenker det samme!

Legg inn en kommentar