Leiesoldatene

Leiesoldatene: Reguilón stikker kjepper i hjulene til Barcelona

Her kommer en oppdatering på leiesoldatene sine kamper den siste uken.

Ceballos: Ceballos fikk et tidlig innhopp mot Manchester City på onsdag pågrunn av skade på Granit Xhaka. Ceballos kom inn etter 8 minutter og spilte kampen ut. Arsenal tapte 3-0. Ceballos startet dermed kampen mot Brighton & Hove Albion i går, men fikk ikke bidratt nevneverdig. Arsenal tapte 2-1.

Hakimi: Det blir ikke noe ligagull på Dortmund i år og det var merkbart mot Mainz 05. Dortmund tapte 2-0 og Hakimi pådro seg gult kort. Dortmund kom tilbake mot RB Leipzig i går og vant 2-0. Haaland leverte to scoringer og Hakimi bidro til å holde nullen.

Odriozola: Odriozola gleder seg nok til en retur til Spania. Han har sittet på benken under begge kampene denne uken. Får sikkert med seg en fin feiring etter seriegullet.

Reguilón: Sevilla er fortsatt med i gullkampen og kampen om topp 4. Sevilla åpnet med 1-1 mot Levante. Reguilón kom inn etter 84 minutter. Han fikk derimot hele kampen mot Barcelona. Kampen endte 0-0 og med seier for Madrid i dag går de foran. Reguilón pådro seg et gult kort i kampen.

Kubo: Kubo startet kampen mot Villareal, men ble byttet ut etter 60 minutter. Mallorca tapte kampen 1-0. Dermed spilte de 1-1 mot Levante. Kubo startet kampen og ble byttet ut etter 82 minutter. Det har ikke blitt noen målpoeng de siste rundene, men Kubo får mye tillit.

Rodríguez: Óscar Rodríguez har vært en av de mest spennende leiesoldatene denne sesongen. Mot Mallorca scorte han igjen og sørget for uavgjort. Totalt har han 9 mål og 2 målgivende så langt.

Vallejo: Vallejo begynner å komme seg litt. Han spilte hele kampen mot Real Betis. Kampen endte 2-2 og han pådro seg gult. Han ble hvilt mot Villareal og tapte 1-0. Vallejo må regne med nytt utlån etter sesongen, men har fått godt med spilletid i Granada.

Mayoral: Grei uke for Mayoral. Han spilte hele kampen mot Sevilla, men fikk ingen målpoeng. Kampen endte 1-1. Dermed scoret han det første målet mot Espanyol i en 3-1 seier.

Soro: Alberto Soro spilte til det 67.minutt mot Alcoron i et 3-1 tap. I 3-1 seieren mot Lugo spilte han 77.minutter. Det ble ingen målpoeng.

de Frutos: Jorge de Frutos var utelatt i 1-0 seieren over Fuenlabrada. Han fikk hele kampen mot Deportivo La Coruna. Kampen endte 3-3. Ble ingen målpoeng her heller.

Både Luca Zidane og Adriy Lunin spilte begge kampene.