Intervjuer

Zidane: – Dommerne favoriserer oss ikke

Zinedine Zidane er klar på at Real Madrid ikke får noe forskjellsbehandling av dommerne forhold til de andre LaLiga-klubbene.

I torsdagens kamp mot Valencia var det en dommeravgjørelse i første omgang som fikk mye oppmerksomhet. Rodrigo satte ballen i mål og trodde han hadde sendt Valencia i ledelsen. Men etter at dommeren hadde tatt en titt på monitoren ble scoringen annullert. En offside-plassert Maxi Gomez forstyrret Varane såpass i forkant av scoringen at dommeren mente at målet ikke skulle bli godkjent. Flere på sosiale medier reagerte på dette, en av dem var Barcelona-spiller Arturo Vidal. Men Zinedine Zidane var på lørdagens pressekonferanse tydelig på at Real Madrid ikke blir favorisert av dommerne.

Det ble ikke bare dommersnakk på pressekonferansen i forkant av kampen mot Real Sociedad. Zidane fikk ikke overraskende spørsmål om Martin Ødegaard, og kom med sine synspunkter på det norske stjerneskuddet, som ikke har overbevist etter at fotballen startet opp igjen. Alt Zidane svarte på pressekonferansen kan du lese under:

Den gode starten

– På bakgrunn av de to siste kampene våre, som generelt var veldig bra, gjør vi ting på samme måte: å forberede oss ordentlig, og det er det vi har gjort. Vi vet at det er vår første bortekamp, og vi skal spille mot en virkelig god motstander, som gjør en fantastisk jobb. De vil gjøre livet vanskelig for oss, men vi er opptatt av å få til en god prestasjon.

– Det at vi har sjansen til å gjenvinne førsteplassen, endrer ingen ting. Vi har en kamp, vår tredje kamp, og vi må fortsette på samme måte. Vi snakket om å ha elleve cupfinaler og i morgen har vi en ny kamp, og vi forbereder oss på det å tenke på å gå ut og gi alt der ute på banen.
Zidanes personlighet
– Jeg er den jeg er. Jeg får mest mulig ut av alt som kommer min vei i livet, og jeg er heldig nok til å gjøre det jeg liker. Ikke alle kan si det. Jeg kan klage, som mange gjør, men det vil ikke endre noe i min rolle som trener. Jeg er veldig positiv i livet, og etter at du har lagt alt i det du gjør, vil ting fungere som de er ment for.
Dommerne
– Alt jeg er bekymret for og det som betyr noe for meg er morgendagens kamp. Jeg har min egen mening, men jeg har ikke tenkt å dele den fordi de også kunne ha en mening om meg. Jeg tenker bare på kampen vår. Det handler om å spille spillet og det er det. Dommerne favoriserer oss ikke. Jeg er veldig direkte. Det er alt som er å si.
Marco Asensio
– Marco er her med oss. Han ble byttet inn her om dagen og vi er strålende fornøyd med det som skjedde, men vi må ta ting ett skritt om gangen. Vi har tid og må ikke tenke at han må spille hver eneste kamp. Vi må ta det sakte, og etter en så alvorlig skade må vi gå skritt for skritt, og det er det vi og han gjør. Vi tar det sakte.
Å spille bak lukkede dører på bortebane
– Det kan fungere i din favør eller det kan gå mot deg. Spillerne foretrekker å spille foran fansen. Når du spiller på bortebane, er tilstedeværelsen av motstanderens fans en veldig god atmosfære å spille i. Vi må fortsette å gjøre det vi gjør og være engasjerte og fokusert. Du kan slite i kamper, men det viktige er å alltid være fokusert. Det er en spesiell situasjon, og du må være mer fokusert akkurat nå.
Martin Ødegaard
– Han er vår spiller, og det er gode nyheter. Han er en for nåtiden og fremtiden. Han er veldig ung. Han har det veldig bra hos Real Sociedad. Foreløpig må vi respektere kontrakten hans hos Real Sociedad, og vi må se hva klubben gjør med ham i fremtiden. Det fine er at Real Sociedad får det beste ut av ham i år.
Benzemas karriere
– Han har ikke forandret seg mye. De eneste tingene som har endret seg er hans alder og erfaring. Han har nå vært i Real Madrid i 10 år. For meg er han fortsatt den samme spilleren, men han vet at man alltid kan forbedre seg og det er det han gjør. Han tar vare på seg selv og er alltid ambisiøs. Han liker fotball og knytter seg godt sammen med alle. Dere på utsiden er mer plaget av Real Madrids nummer 9 scorer mål. Jeg er ikke enig i dette, han tilbyr oss mye, og hvis han scorer er det bra, men jeg er ikke interessert i en nummer 9 som bare scorer mål og ikke er involvert i spillet. Benzema gjør begge deler.
Real Sociedad
– Jeg vet ikke om de spiller dårligere. Det stemmer at resultatene ikke har vært like gode, men de kan forårsake problemer når som helst, og spesielt mot Real Madrid. De spiller god fotball. Vi har fått en god start, men de to kampene er i fortiden nå. Vi må fortsette i samme løp, fortsette og bare tenke at det er nok en cupfinale, uansett om vi er hjemme eller borte.
Gareth Bale
– Jeg stoler på Bale og det samme gjelder alle spillerne mine.
Reinier Jesus
– Jeg ser han er i god form. Han er en for fremtiden. Han er veldig ung, han har akkurat ankommet og trente med oss for første gang. Dessverre skadet han beinet i foregår, og vi kommer til å se hva problemet er de kommende dagene. Det han har vist de første dagene hos oss er at han er en kvalitetsspiller og en for fremtiden.

Legg inn en kommentar