Leiesoldatene

Leiesoldatene: Mye spilletid på Reinier og god uke for Ceballos

Ny og spennende uke med leiesoldatene våres. Her kommer ukens oppdatering!

Brahim Dìaz: AC Milan vant 3-0 over Spezia i går, men uten særlig stor involvering fra Diaz. For oss nordmenn var denne kampen ekstra spennende pågrunn av Jens Petter Hauge sin debut for klubben. Han ble byttet inn for Dìaz i det 71.minutt. AC Milan har fått en god start på sesongen og det blir mer i vente for Dìaz.

Kubo: Fortsatt ikke en start på Kubo, men han fikk 15 minutter mot Alaves på onsdag. Villareal vant kampen 3-1 uten særlig involvering fra japaneren, men han fikk vist frem både pasningsfot og ballferdigheter i tiden han var på banen.

Reinier: Dortmund har hatt en travel uke. Først møtte de Bayern i Super Cupen på onsdag. De tapte kampen 3-2 og Haaland var involvert i begge målene. Reinier ble byttet inn for Haaland i det 68.minutt. I denne kampen skapte han noen gode muligheter, men det ble ikke det helt store. På lørdag slo Dortmund Freiburg 4-0. Her fikk Reinier 10 minutter mot slutten av kampen. Fortsatt ingen nevneverdige involveringer fra brasilianeren, men en god kamp. Haaland leverte to mål i denne kampen også.

Ceballos: Ceballos har også fått seg noen kamper denne uken. På torsdag slo Arsenal Liverpool i Carabao Cup og Ceballos spilte fra start. Han ble byttet ut i det 68.minutt. Kampen endte 0-0, men ble avgjort på straffer. Arsenal slo også Sheffield United i går. Kampen ble vunnet 2-1, men fortsatt uten nevneverdige involveringer fra spanjolen. Ceballos fikk 80 minutter. Det er nå verdt å merke seg at Ceballos har blitt en favoritt under Arteta og får stort sett spille hver eneste kamp.

Vallejo: Vallejo spiller igjen en hel kamp og klarer uavgjort borte mot Cadiz. Vallejo er for lengst fast inventar i Granada elleveren og får mye spilletid. God trening til en mulig fremtidig Real Madrid karriere.

Fran García: García fikk igjen en hel kamp og slo Malaga 4-0. Vallecano kontrollerte hele store deler av kampen og var gode offensivt. García kan beskrives som en godt moderne back. Han løper opp og ned kanten, samt at han er målfårlig. En god sesong for García her, kan lede til muligheter på A-laget neste sesong.

Mayoral var ikke med i troppen til Roma etter utlånet.