Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Leiesoldatene

Leiesoldatene: Hat-trick på Bale!

Ødegaard: Ødegaard startet mot Villareal i Europa League på torsdag. Han er dermed tilbake etter skadeoppholdet. Prestasjonen beskrives som nøytral og han bidro ikke stort. Han ble byttet ut etter 62 minutter. Mot Newcastle spilte han 85 minutter, men prestasjonen på banen var ikke stort bedre. Ødegaard vil dermed ha en bedre forutsetninger når formen er 100%.

Ceballos: Ceballos startet mot Villareal, men ble utvist etter 57 minutter. Prestasjonen beskrives som forferdelig og han utgjorde veldig lite. Ceballos spilte derimot hele kampen mot Newcastle, men gjør det ikke bedre enn akkurat godkjent. Arsenal vant derimot 2-0.

Bale: Bale slår virkelig på stortromma om dagen! Han scorer hele 3 mål mot Sheffield United og Spurs vinner totalt 4-0. Bale sin total denne sesongen er dermed 14 mål og 3 assist så langt. Imponerende! Med denne statistikken har Bale bevist at han fortsatt har ferdighetene godt på plass. Er nok ingen plass for han i Real Madrid, men Spurs vurderer nok sterkt å hente han permanent hvis han fortsetter slik.

Jovic: Var pause i ligafotballen denne uken. Dermed ingen kamp på Jovic.

Reinier: Dortmund vant 5-0 over Holstein Kiel i cupen denne uken og Reinier fikk en halvtime på slutten av kampen. Reinier fikk ikke imponert mye, men leverte godt. Han rates til 6/10 av pressen og samspilte godt med Sancho. Sesongen er uansett på vei mot slutten og Reinier teller ned dagene.

Dìaz: Dìaz startet uken med 3-0 tap for Lazio. Dìaz fikk en halvtime på slutten av kampen. De slo dermed tilbake mot Benevento og vant 2-0. Her fikk Dìaz kun noen minutter helt på tampen. Dìaz er dermed ikke lenger prioritert i troppen og må jobbe hardt for å få muligheter mot slutten av sesongen.

Mayoral: Mayoral fikk overraskende ikke tillit mot Manchester United på torsdag. Roma tapte hele 6-2 og har et nesten umulig utgangspunkt før returen. Bedre var det ikke mot Sampdoria i helgen med 2-0 tap. Mayoral fikk starte denne kampen i en spiss-duo med Dzeko, men måtte ut etter 70 minutter. Mayoral vil forhåpentligvis få muligheten mot Manchester United på torsdag.

Kubo: Kubo fikk bare 5 minutter mot Villareal i går. Getafe tapte 1-0.

Vallejo: Vallejo var ikke å se på verken banen eller benken mot Cadiz i helgen. Det er ikke snakk om noe skade eller annen grunn til fraværet, så regner med at spanjolen er tilbake neste runde.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.