Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Skader

Varane mister Chelsea-kampen

Raphaël Varane måtte av med skade halvveis mot Osasuna på lørdag, og i dag ble det bekreftet at franskmannen blir ute i halvannen uke.

Real Madrid møtte Osasuna på Estadio Alfredo Di Stéfano lørdag kveld i det som var et svært viktig oppgjør med tanke på tittelkampen. Raphaël Varane startet kampen sammen med Éder Militão i midtforsvaret, og veldig mange ble overrasket da Nacho sto klar på sidelinjen etter hvilen. Det så kanskje ut som at Zidane ville gå over til tre midtstoppere, men det viste seg ikke å være tilfellet. Utover i andre omgang kom beskjeden om at Varane hadde slitt med ubehag i benet, og derfor ble han byttet ut i pausen.

I dag ble testene gjennomført på Valdebebas, og skadeomfanget er klart. Franskmannen har pådratt seg en skade i adduktor-muskelen, og vil trolig være ute i minst ti dager. Real Madrid har sluppet følgende pressemelding om skaden:

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Raphaël Varane, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med skade i hans adduktor-muskel. Han vil kontinuerlig bli evaluert.

ERSTATTERNE: Carvajal og Varane er ute med skade, men både Nacho og Militão har imponert i store kamper den siste tiden.

At Varane er ute med skade i ti dager betyr at han mister to ekstremt viktige kamper. På onsdag spiller Real Madrid returoppgjøret mot Chelsea i semifinalen av Champions League. I tillegg er tittelkonkurent Sevilla motstander på Estadio Alfrédo Di Stéfano i helga. Franskmannen mister altså begge disse kampene. Heldigvis for Real Madrid sin del har Sergio Ramos blitt friskmeldt, og han vil være klar til å spille begge disse kampene. I tillegg har Éder Militão vært svært imponerende den siste tiden, så det virker nok noe mindre ødeleggende å miste Varane nå.

Varane er bare sistemann på en helt uforståelig lang skadeliste for Real Madrid denne sesongen. Laget har nå hatt 58 spillere på skadelisten så langt, hvilket er like mange som de har mål i LaLiga. I forrige uke ble det også klart at Dani Carvajal mister resten av sesongen, så det blir viktig å holde de resterende forsvarsspillerne skadefri inn mot sesongavslutningen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.