Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Leiesoldatene

Leiesoldatene: Dìaz med ny skade og minutter på Reinier

Ødegaard: Ødegaard hadde en dårlig dag på jobben mot Liverpool og spilte en svak kamp. Etter en ok landslagspause, der han også virket relativt tam, var det duket for storoppgjør i England. Han rates til 5/10 av engelske aviser og var relativt anonym gjennom oppgjøret. Ødegaard kommer nok raskt tilbake i form igjen!

Ceballos: For Ceballos var det ikke særlig bedre. Av engelske aviser «slaktes» han og prestasjonen hans omtales som den svakeste på lenge. Han var ofte ute av posisjon, virket nervøs med ballen mellom bena og slo mange lange baller. Nå som sesongen snevres inn makter ikke Ceballos å imponere og er nok fortsatt ikke tilbake i første elleveren med det første.

Bale: Bale fikk bare noen få minutter helt på slutten mot Newcastle, så ikke mye å dømme han på denne gang.

Jovic: Er Jovic den nye Benzema? Igjen spiller han hele kampen i en spiss-toer sammen med Andre Silva og igjen står han uten målpoeng. Frankfurt slo uansett Dortmund 2-1 og er nærmere Champions League-plass. Jovic får uansett godt med spilletid om dagen og nærmer seg formen han viste sist han var i klubben.

Reinier: Reinier fikk 10 minutter helt på slutten mot Frankfurt. Var ikke mye å dømme han på,  men ble i hvert fall litt spilletid. Reinier er nok uansett innstilt på å «rømme» klubben ved sesongslutt. Utrolig hvor lite tillitt han får, selv om første elleveren ikke leverer.

Mayoral: Roma spilte 2-2 mot Sassuolo i helgen, men uten målpoeng fra spanjolen. Han fikk omtrent hele kampen og ble byttet ut i det 88.minutt for Dzeko. Roma er i rute for å nå topp 4 i Italia og skal spille kvartfinale i Europa League. Roma kan gjøre en god sesong i år og det med god hjelp fra Mayoral.

Dìaz: Dìaz er ute med skade igjen, men det er usikkert hva det gjelder. Han var i hvert fall utelatt fra troppen i helgen. Mer informasjon kommer etter hvert.

Kubo: Kubo måtte igjen starte kampen fra sidelinjen, selv med målpoeng sist kamp. Getafe spilte 0-0 mot Osasuna og Kubo fikk 10 minutter på slutten av kampen.

Vallejo: Vallejo startet også på benken mot Villareal, men kom inn fra det 61.minutt. Granada tapte uansett 0-3. Vallejo har vært ute av førsteelleveren i det siste, men starter mest sannsynlig mot Manchester United til uken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.