Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Troppen: Liverpool (H)

Zinedine Zidane har tatt ut en tropp bestående av 21 spillere til morgendagens Champions League-kamp mot Liverpool.

Sesonginnspurten er i gang og i løpet av en drøy uke vil på mange måter sesongen til Real Madrid avgjøres etter to kamper mot Liverpool i tillegg til El Clásico, som spilles lørdag 21:00.  I morgen kveld spilles det første oppgjøret mot Liverpool, og i den anledning har Zinedine Zidane tatt ut en kamptropp bestående av 21 spillere.

Den store gladnyheten er at Federico Valverde er tilbake i troppen. Uruguayaneren har vært ute grunnet en muskelskade i et par uker men er nå tilbake og klar for en avgjørende uke. Eden Hazard, som har trent for fullt i tre dager, er imidlertid ikke med i troppen og alt tyder på at Zinedine Zidane fortsatt mener at belgieren ikke er klar for kamp.

KAMPKLARE: Real Madrid-troppen gjennomførte i dag den siste treningsøkten for morgendagens Champions League-kamp mot Liverpool.

Foruten om inkluderingen av Federico Valverde så ser troppen til morgendagens oppgjør lik ut som den Zinedine Zidane hadde til disposisjon under helgens oppgjør mot Eibar. Det vil si at Real Madrid Castilla-spiller Sergio Arribas fortsatt er en del av troppen, i tillegg til spillere som Álvaro Odriozola og Mariano Díaz som har slitt stort med skader de siste månedene. Dermed ser troppen slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Odriozola, Varane, Nacho, Militão, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: Modric, Kroos, Casemiro, Valverde, Isco og Sergio Arribas.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Lucas, Rodrygo og Mariano.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.