Leiesoldatene

Leiesoldatene: Årets siste oppdatering på leiesoldatene

Dìaz: AC Milan gikk på et smertefullt tap mot Napoli i helgen. Dìaz fikk 63 minutter uten å få til noe særlig. Milan avslutter året på en 3.plass i ligaen, likt på poeng med Napoli.

Mayoral: Selvom Mayoral leverte scoring sist uke, var han igjen beordret til benken denne runden. I januar vil det være muligheter for å bytte klubb og den muligheten bør Real Madrid ta. Halvsesongen så langt har vært tragisk for Mayoral.

Odriozola: Odriozola spilte som vanlig hele kampen mot Sassuolo. Kampen endte 2-2. Odriozola har endelig funnet en klubb som gir han flust med sjanser og spanjolen utnytter det godt. Håper på mer i 2022.

Reinier: Dortmund spilte to kamper denne uken. Midtuke kampen endte med 3-1 seier over Greuther Furth og Reinier kom inn etter 90 minutter. I helgen tapte de 3-2 mot Hertha Berlin, men her ble Reinier igjen på benken. I likhet med Mayoral, bør Real Madrid tenke alternativt når januarvinduet kommer. Denne sesongen har bydd på mikroskopiske muligheter for brasilianeren.

Kubo: Kubo fikk hele kampen under 4-1 tapet for Granada i helgen. Kubo spilte an helt alright kamp og Mallorca kom til gode muligheter, men hadde ikke dagen. Er uansett flott å se Kubo tilbake på banen i god form.