Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Kroos er tyskeren med flest Real Madrid-kamper

Kampen mot Real Sociedad var Toni Kroos’ 309. kamp for Real Madrid. Det gjorde midtbanespilleren til den tyske spilleren med flest kamper i klubbens historie. 31-åringen ble hentet til den spanske hovedstaden sommeren 2014 for bare 25 millioner euro. Han har siden vært et av lagets viktigste spillere, og har to og et halvt år igjen av kontrakten sin med Real Madrid.

– Det er spesielt (å ha spilt så mange kamper). Min idé, og det har jeg alltid sagt, er å legge opp i klubben en dag. Det skal jeg få til.

Tyskeren er kjent for sine fantastiske pasningsfot, evne til å styre kamper og at han alltid spiller med en stoisk ro.

– Jeg liker når lagkameratene mine gir meg ballen, det viser at de har tro på meg. Jeg prøver alltid å gi alt, og det irriterer meg hver eneste gang en pasning ikke treffer en lagkamerat. Jeg er en perfeksjonist sådan. Det er noe jeg har trent på i mange år.

Mot Atlético Madrid på søndag blir nettopp hans pasningsfot avgjørende for Real Madrid. Zidanes menn trenger tre poeng, og da er de avhengige av at lagets nummer åtte leverer på det høye nivået han har gjort i så mange år. Kroos er kanskje ikke den mest underholdende spilleren å se på, men han er definitivt en av de beste midtbanespillerne i klubbens historie.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.