Mats Hermansens spesialer

Karantenen kan være en god mulighet

Nå som alle spillerne må holde seg på eiendommen sin i to uker, kan dette være en god mulighet til å komme styrket tilbake. Kan karantenen styrke laget?

Alle spillerne må nå holde seg på eiendommen sin og har fått et individuelt treningsopplegg som må følges. Klubben var naturligvis redd for at flere av spillerne skulle miste formen i løpet av karantenen, men dette må spillerne nå selv være  ansvarlige for. Denne muligheten kan også gjøre at spillere som Courtois, Marcelo og muligens Asensio er tilbake fra skader igjen. Hele laget, inkludert Zidane, får en mulighet til å puste ut midt i en travel sesong. Dersom sesongen får fortsette, vil karantenen absolutt gagne laget.

Real Madrid tapte 2-1 mot Real Betis sist søndag og tapte dermed ligaledelsen. Real Madrid har vært på en nedgående kurve i sine siste kamper, bortsett fra kampen mot Barcelona, og skulle i den kommende uken ut i siste kamp mot Manchester City.  Allikevel hadde Madrid alle muligheter til å gjøre en strålende sesong. Madrid har et «lettere» kampprogram enn Barcelona i ligaen og skulle møte et City lag som ikke helt er seg selv. Mulighetene for å slå City var absolutt tilstede og Barcelona ville på et eller annet tidspunkt tape poeng. Madrid er kanskje heller ikke på sitt beste, men Madrid spiller som regel best når det gjelder. Dersom sesongen får fortsette, ligger mye til rette for å lykkes.

Planen er at ligaen skal fortsette som normalt etter 2 uker. Mye er fortsatt usikkert og Spania er hardt rammet av viruset. Nå som alle spillerne holdes isolert er det nærliggende å tro at de som fortsatt er friske etter 2 uker, ikke er smittet. Dermed er mulighetene store for at ligaen kan fortsette som normalt, i verste fall med tomme tribuner. Dersom vi ikke ser forbedringer, er det sannsynlig at sesongen avsluttes som den er. Tiden får vise.

Legg inn en kommentar