Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

– Hvis du ikke spiller, er det vanskelig å vise hva du er god for

Tidligere Real Madrid-spiller, Theo Hernandez, har nylig luftet sine tanker om tiden i Los Blancos.

6. juli. 2019 – datoen Theo Hernandez forlot Real Madrid til fordel for italienske AC Milan. Franskmannens opphold i Italia har vist seg å være alt annet enn mislykket, og 23-åringen har virkelig vist frem sine ypperste kvaliteter. Det viser seg nemlig at franskmannen besitter noen ekstreme offensive kvaliteter, kvaliteter Los Blancos-fansen dessverre ikke fikk oppleve under Hernandez´ tid i Real Madrid.

23-åringen noterte seg for særdeles få minutter og gode prestasjoner i Real Madrid. Et opphold som var preget av lite spilletid, og mye tid på utlån i Baskerland og Real Sociedad. Det hele endte med en overgang til italienske AC Milan – hvor Hernandez har slått ut i full blomst.

I et nylig intervju med det italienske sportsmagasinet, Sportweek, luftet franskmannen sine tanker om tiden i Los Blancos. Hernandez trekker spesielt frem viktigheten av spilletid og tillit.

– Kanskje jeg var for ung og umoden under oppholdet mitt i Madrid. Men, hvis du ikke spiller, er det vanskelig å vise hva du er god for.

Nåværende Los Blancos-trener, Zinedine Zidane, var også trener under Hernandez´ opphold i Real Madrid. Han var også mannen som sendte Hernandez på utlån til Real Sociedad.

– Zidane er hyggelig, men han snakker mindre med oss spillerne enn hva Stefano (Stefano Pioli – nåværende AC Milan-trener) gjør. Stefano gir meg drøssevis av selvtillit. Vi har det veldig gøy sammen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.