Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

– Jeg ville ikke ha sluppet Cristiano, både han og vi kom dårlig ut av det

I et avslappet "intervju" med internett-kjendis, Ibai Llanos, forteller Sergio Ramos om Cristiano Ronaldos avskjed, og om tittelkampen i hjemlig liga.

Den spanske kapteinen var endelig tilbake på gressmatta mot Elche lørdag kveld, og bidro til en sterk snuoperasjon som fører til at Real Madrid nå kun befinner seg seks poeng bak serieleder og byrival Atlético. I forkant av Elche-kampen, pratet Sergio Ramos fritt rundt egen karriere, Cristiano Ronaldo og Atlético, med den spanske internett-kjendisen, Ibai Llanos.

Sergio Ramos´ uttalelser om Cristiano Ronaldos avskjed stjal overskriftene.

– Spør du meg, kom både Cristiano og vi (Real Madrid) dårlig ut av overgangen hans. Jeg ville ikke ha sluppet Cristiano, fordi han er virkelig en av de beste og han kunne bidratt til enda flere minneverdige øyeblikk dersom han ble værende. Slike forhold – mellom én spiller og én klubb – er ment til å vare livet ut. Han er en avgjørende fotballspiller.

Spanjolen luftet også egne tanker om serieinnspurten og konkurransen med byrival Atlético.

– Atlético er et veldig bra lag, de er stabile og har tjent på å være tålmodige og trofaste til Simeones filosofi. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å legge press på Atlético, og vi ønsker å kjempe om ligatittelen. Dessverre er det ikke kun oss det står på, vi er også avhengige av andre lags resultater.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.