Intervjuer

Modric: – En samtale mellom to gode venner

Tirsdag kveld er det duket for Nations League-kamp mellom Kroatia og Portugal. Real Madrid har som alltid Luka Modric representert, og 35-åringen er ventet å starte kampen som kaptein mot sin tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo.

I går trente lagene på stadion, og etter kampen kunne man se flere bilder på sosiale medier der Luka Modric og Cristiano Ronaldo møtte hverandre og slo av en prat.

– Jeg møtte Ronaldo, og vi pratet litt sammen. Jeg er glad for å se ham igjen etter så lang tid. Vi har gode minner sammen, og det er alltid fint å møte ham. Vi pratet om det vi opplevde i Real Madrid, og litt om dagens situasjon. En samtale mellom to gamle lagkamerater og to gode venner, sa Luka Modric i etterkant av møtet.

Kroaten er på tampen av karrieren, og er ikke lenger et ubestridt førstevalg i Real Madrid. Han fikk spørsmål om sin fysiske form, og hadde følgende å si.

– Jeg føler meg bra fysisk. Jeg liker å spille flere kamper på rad, og det er da jeg føler meg bra. Jeg vet at det ikke vil vare lenge. Jeg er ikke i starten av min karriere, og prøver å nyte hver eneste treningsøkt og kamp.

Legg inn en kommentar