Nyheter

Før kampen: Villarreal (B)

Real Madrid ligger på fjerdeplass i La Liga før borteoppgjøret mot Villarreal, men det stygge tapet forrige runde mot Valencia og skadeproblemer skaper ikke optimisme før lørdagens dyst.

Villarreal – Real Madrid
Estadio El Madrigal
La Liga, runde 10
Lørdag 20. november, kl.16:15
Strive Sport

Det er klart for runde ti av La Liga selv om Real Madrid skal spille sin niende seriekamp for sesongen. Villarreal på sin side ligger på en god andreplass to poeng foran Los Blancos, men har en kamp mer spilt enn de hvite.

Villarreal kommer inn til kamp med fire strake seire i bagasjen, to av disse i La Liga og to i Europa League. Forrige runde ble det en bunnsolid 1-3 seier borte mot Getafe etter scoringer fra Alcácer, Trigueros og Gerard Moreno. Real Madrid slo Villarreal på eget gress forrige sesong i runde 37, men spilte 2-2 på morgendagens arena i tredje runde. Faktisk har de tre siste oppgjørene mellom lagene på Estadio El Madrigal endt med et 2-2 resultat.

Morgendagens verter solgte unna Toko Ekambi og annet død kjøtt i sommer, men har hentet flere spennende spillere til klubben. Francis Coquelin og tidligere Real Madrid-spiller Parejo kom på billigsalg fra kaosklubben Valencia. Den gule ubåt bladde opp en god slump penger for den spennende venstrebacken Pervis Estupinán fra Watford, samt talenter som Takefusa Kubo og Juan Foyth har blitt lånt inn. Villarreal har en relativt skadefri tropp og må kunne klare seg uten tidligere Liverpool-spiller Alberto Moreno. Alt i alt har Villarreal et godt mannskap som har levert gode resultater hittil denne sesongen, deres beste spillere er: Paco Alcácer, Gerard Moreno, Parejo, Asenjo og Pau Torres.

(Saken fortsetter under bildet)

HELT: Karim Benzema ble helten forrige sesong mot Villarreal og scoret de to avgjørende målene på eget gress.

Troppen

Real Madrid må klare seg uten Sergio Ramos, Odriozola, Valverde, Militao, Casemiro og Jovic, men det er positivt å se Carvajal og Hazard tilbake i troppen.

Mulig startoppstilling: Courtois, Carvajal, Nacho, Varane, Mendy, Kroos, Modric, Ødegaard, Asensio, Hazard og Vinicius.

Troppen:
Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, R. Varane, Nacho, Marcelo, F. Mendy and Chust.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Ødegaard, Isco and Aranda.
Angripere: Hazard, Asensio, Lucas V., Vini Jr., Mariano and Rodrygo.

Tror du det blir seier borte mot Villarreal?

Legg inn en kommentar