Nyheter

Før kampen: Shakhtar Donetsk (B)

Forrige sesong ble det to nederlag mot Shakhtar Donetsk. Tirsdag kveld må de slå tilbake med seier for å snu den dårlige trenden.

Shakhtar Donetsk – Real Madrid
Donbass Arena
Champions League, gruppespill (3/6)
Tirsdag 19. oktober, kl 21:00
TV 2 Play

Før avspark i Ukraina står Real Madrid med tre strake kamper uten seier. I de to siste mot Sheriff og Espanyol har det blitt tap. Det lover heller ikke godt at begge oppgjørene mot Shakhtar endte med nederlag i Champions League forrige sesong. Først ble det et skuffende 2-3 tap på eget gress etterfulgt av et 2-0 tap i Donetsk. Da ble Dentinho og Manor Solomon de store heltene med sine scoringer.

– Vi har jobbet med feilene vi har gjort i tidligere kamper, og spillerne er fullt forberedt på å møte et lag som spiller god fotball.  Vi vil gi alt for å vinne det som blir en vanskelig kamp. Vi gjorde det ikke bra i kampene like før landslagspausen, og vi har nå to viktige kamper foran oss, med denne kampen og Barcelona-kampen. I denne perioden etter landslagspausen må vi virkelig prestere godt, og laget er klare og motiverte, var beskjeden fra Ancelotti før kampen.

Shakhtar kommer nok inn til oppgjøret med selvtillit med tanke på det som skjedde forrige sesong og de er faktisk ubeseiret i Champions League denne sesongen. I første kamp i gruppespillet ble det 2-0 seier mot Sheriff, mens på eget gress mot Inter endte det 0-0. Før landslagspausen ble Zorya Lugansk banket 6-1 i deres hjemlige liga.

På skadelista til Shakhtar finner vi Matvienko, Moraes, Dentinho, Traoré og Konoplyanka. Real Madrid må likevel passe seg for Solomon, Teté og Fernando. Sistnevnte har fire målpoeng på to kamper i den ukrainske ligaen.

Troppen

Målvakter: Courtois, Lunin og Luis López.

Forsvarsspillere: E. Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo, Mendy og Miguel.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., Camavinga og Blanco.
Angrep:  Benzema, Asensio, Vini Jr., Rodrygo og Mariano.

Carlo Ancelotti tar med seg 22 spillere til Ukraina for å kjempe om seier i Champions League, men han har ingen kort skadeliste. Carvajal, Ceballos, Isco, Hazard, Bale og Jovic er dessverre utilgjengelige til kampen.
Marcelo er endelig tilbake i troppen, men hvor mye kan brasilianeren bidra med? Til nå denne sesongen har det bare blitt to minutter spill i seieren mot Celta.
Mulig startellever: Courtois, Nacho, Militão, Alaba, Miguel, Casemiro, Kroos, Modrić, Valverde, Benzema og Vinicus.

 

Legg inn en kommentar