Intervjuer

Modric: – Vi er klare og skal levere bra

Modric ble intervjuet i forkant av Champions League kampen mot Shakthar Donetsk og slang samtidig noen bemerkninger mot FIFA

Real Madrid er på plass i Ukraina og skal igjen møte Shakthar Donetsk i gruppespillet.  I fjor tapte Real Madrid begge kampene, 2-0 og 3-2, mot samme lag og ser frem til å snu trenden denne gang. Etter sjokktapet mot Sheriff for 2 uker siden blir dette oppgjøret ekstra viktig for å sikre avansement videre i turneringen.

-Dette blir en viktig kamp, spesielt siden vi tapte første oppgjør hjemme. Det er ikke rom for feil. Vi må gå ut der som et Real Madrid lag med selvtillit og styrke. Vi har ikke vært på vårt beste i de tre siste kampene, men landslagspausen kom på et fint tidspunkt. Vi er klare og skal levere bra. Vi ønsker virkelig å gjøre en god kamp. Vi møter en sterk motstander og de har vært gode i det siste. Dette blir en tøff kamp.

Modric ble også spurt om Real Madrids nåværende midtbane sammenlignet med Xavi, Iniesta og Busquets.

-Jeg liker ikke sammenligninger. Jeg mener Xavi, Iniesta og Busquets gjorde mye for sitt land og klubb. Vi har gjort mye for Madrid. Jeg foretrekker heller at andre avgjør hvem av de to som er best.

Benzema og Ballon d`Or

-Det er mange som kan vinne i år. Benzema er definitivt en av dem. Han fortjener det på bakgrunn av hvordan han har spilt de siste årene. Han har levert på høyt nivå. Han har også vunnet et trofè med Frankrike, som bør ha mye å si. Jeg håper han vinner, siden han fortjener det.

VM annen hvert år

-Jeg kan ikke forstå at dette er planen. VM blir spesielt når det holdes vært fjerde år og alle ser frem til det. De har heller ikke snakket med noen trenere eller spillere. Det gir ikke mening og jeg vet ikke hva som vil skje.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.