Nyheter

Før kampen: Inter Milan (B)

Real Madrid møter Inter Milan til dyst på San Siro i kveldens Champions League-åpning.

Inter Milan – Real Madrid
San Siro, Milano
Champions League, kampdag 1
Onsdag 15. september, kl 21:00
TV 2 Play

I dag starter årets Champions League-sesong, og Real Madrid vil starte gruppespillet på best mulige måte. Det blir et gjensyn med Inter Milan i årets første kamp, laget som også var i gruppe med Real Madrid i fjor. Den gang endte det henholdsvis 3-2 (H) og 2-0 (B) i de helhvites favør, og målet er å gjenskape suksessen mot de sorte og blå fra Milano igjen.

Et svekket lag

Mange vil nok mene at Inter Milan er et svekket lag sammenlignet med hvordan de stilte i fjor. Ut av dørene har blant andre Romelu Lukaku (Chelsea) gått. Solgt er også tidligere Real Madrid-kjenning Achraf Hakimi (PSG), og Christian Eriksen er fremdeles ikke klar for spill etter danskens hjertestans under EM. Samtidig har de hentet inn spillere som Edin Dzeko (Roma), Denzel Dumfries (PSV), Hakan Calhanoglu (Milan), og tidligere Sevilla-spiller Joaquín Correa (Lazio). Spillerne som har gått ut vil nok merkes mer enn spillerne som har kommet inn, men det er likevel på ingen måte et Inter-lag man skal ta lett på.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

I AKSJON: Vinicius Jr. i aksjon mot daværende Inter-spiller og tidligere Real Madrid-kjenning Achraf Hakimi.

Inter er regjerende mestre i Serie A, og har også fått en god start på årets sesong. De har plukket syv poeng på tre kamper, og spilte 2-2 i helgen mot Sampdoria på bortebane. Italienerne stiller også med ny trener sammenlignet med i fjor. Den gang var det Antonio Conte som ledet laget, nå er det Simone Inzaghi som styrer skuta. Likevel er det ikke veldig store endringer spillemessig. Inter stiller fortsatt i en 3-5-2-formasjon i angrep, med vingbacker som jobber opp og ned på kantene, og kan legge om til en 5-3-2 i forsvar.

Får skryt for uttelling

For Real Madrid sin del kommer de helvite til Italia med en 5-2-seier mot Celta Vigo ferskt i minnet. Real Madrid har virkelig fått fart på målkontoen, og etter 50 kamper under Carlo Ancelottis ledelse skåret Real Madrid vanvittige 2,72 mål i snitt per kamp! I Forsvar har det derimot i kjent Ancelotti-stil vært litt klønete, og Los Blancos har sluppet inn hele 6 mål på sine 4 første kamper i ligaen. Det er ikke sikkert man slipper like lett unna med dårlig forsvarsspill i Champions League som i ligaen, så det vil bli viktig å tette igjen bakover.

Under en pressekonferanse tirsdag kveld fortalte Ancelotti pressen at han gledet seg til Champions League-returen, og at laget virket skjerpet og i bra stand. Han fikk også spørsmål om Vini Jr., og skrøt av at han har bedre uttelling foran mål og spesielt alene med keeper. På spørsmål om Inter Milan svarte Ancelotti at de er et godt lag, og at Real Madrid må være på sitt beste for å få et godt resultat.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vini Jr. og Carvajal trener på San Siro før Champions-League møtet mot Inter Milan

Troppen:

Som nevnt i tidligere artikler sliter Real Madrid fremdeles med en del skadefravær. Kroos og Mendy er fremdeles ute med skadene de pådro seg tidligere i år, og Bale skadet seg under en trening i helgen som kan holde ham ute på sidelinjen i opptil én måned. Marcelo er heller ikke med til Italia.

David Alaba og Luka Jović er derimot tilbake, og styrker laget som møtte Celta Vigo i helgen. Det blir uansett interessant å se hvordan Ancelotti velger å stille fra start.

Mulig startellever: Courtouis – Alaba, Milião, Nacho, Carvajal – Modrić, Casemiro, Valverde – Hazard, Benzema, Vini Jr.

Målvakter: Courtois, Lunin and Toni Fuidias.
Forsvarere: Carvajal, E. Militão, Alaba, Vallejo, Nacho and Miguel.
Midtbanespillere: Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., Isco, Camavinga and Blanco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Jović, Vini Jr., Rodrygo and Mariano.

Har du troen? Hva tror du resultatet blir?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.