Nyheter

Før kampen: Inter (B)

Det er duket for skjebnekamp i Champions League når Inter tar imot Real Madrid på mektige San Siro.

Inter – Real Madrid
San Siro, Milano
Champions League, fjerde kamp i gruppespillet
Onsdag 25. november, kl.21:00
TV2 Sport 1/Viaplay

 Etter en veldig dårlig start på årets Champions League befinner Real Madrid seg nå i en ganske tøff situasjon. Selv om Zidane og hans mannskap tok en svært viktig seier mot Inter i Madrid for noen uker siden, vil en seier i dagens kamp være svært viktig for å sikre seg avansement i turneringen.

Siden lagene møttes i begynnelsen av november har Inter kun spilt to kamper. Det har endt med et sterkt uavgjortresultat på bortebane mot Atalanta og en solid 4-2-seier mot Torino. Antonio Conte har også fått tilbake sin spydspiss i Romelu Lukaku. Spissen står med ni mål og to målgivende pasninger på ni kamper denne sesongen, og det er all grunn til å tro at han også kommer til å skape problemer for Real Madrids backrekke. Zidane er uten Sergio Ramos, og derfor blir Nacho og Varane nødt til å ta seg av storscoreren. Hold et ekstra øye på de duellene i kveld, ettersom de fort kan bli avgjørende.

SEIER: Inter tok i helgen en sterk 4-2-seier mot Torino før møtet med Real Madrid i Champions League.

Inter kommer trolig til å gå ut i sin vante 3-5-2-formasjon, som så ofte har fungert svært god for Antonio Conte. Med unntak av Brozovic og Kolarov er det få spillere som kanskje kunne startet som ikke er tilgjengelige. Med skader på Vecino, Brozovic og Sensi virker det veldig sannsynlig at Gagliardini tar plass sentral på midtbanen sammen med Vidal og Barella, men det er også en liten mulighet for at Radja Nainggolan får prøve seg i den rollen. Danilo D’Ambrosio kan også erstatte Bastoni som én av de tre forsvarspillerne, men sistnevnte har fått mye tillit av Conte denne sesongen. Det er altså ingen tvil om at Inter stiller med et godt lag i kveld.

Mulig startellever for Inter: Handanovic, De Vrij, Skriniar, Bastoni, Hakimi, Barella, Vidal, Gagliardini, Young, Lukaku, Martínez

Nøkkelen Hazard

I fraværet av Karim Benzema er det én spiller som må stå for mye av det som blir skapt fremover på banen, nemlig Eden Hazard. Belgieren virker tilsynelatende å være kvitt de store skadeproblemene som har hemmet det første året hans i Real Madrid, og han kommer til å bli lagets største trussel fremover på banen i kveldens kamp. Hvorvidt Hazard starter som spiss eller ute på kanten vet vi enda ikke, men Real Madrid vil uansett bli avhengige av å sette opp stjernespilleren i gode posisjoner hvor han kan få litt rom og skape sjanser.

(Saken fortsetter under bildet)

Hazard trening San Siro
FORBEREDT: Eden Hazard og resten av Real Madrid fikk prøve seg på San Siro-gresset i forkant av Champions League-kampen mot Inter

Mot Huesca ble vi vitne til hva Hazard kan gjøre når han befinner seg i litt rom på motstanderens banehalvdel. Han scoret først et fantastisk mål fra rundt 25 meter, før han ble en helt avgjørende brikke i Real Madrids tredje scoring. Å få Hazard i posisjoner hvor han utfordre én mot én eller åpne Inters tette forsvars med en pasning, slik han gjorde flere ganger mot Huesca, kan fort bli avgjørende for Real Madrid i kveldens kamp.

Troppen

Fortsatt sliter Real Madrid med en rekke frafall, men Zidane er nok svært fornøyd med å se Casemiro tilbake i troppen. Carvajal spilte kampen mot Villarreal etter skadeavbrekk, så også han er klar til dyst mot Inter. Ramos, Benzema og Valverde er allikevel store tap når Real Madrid spiller om avansement i Champions League.

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Mendy og Chust.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Ødegaard og Isco.
Angrepsspillere: Hazard, Asensio, Lucas, Vinicius, Mariano, Rodrygo, Duro.

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Varane, Nacho, Mendy, Kroos, Casemiro, Modric, Ødegaard, Hazard, Mariano

Legg inn en kommentar