Nyheter

Før kampen: Espanyol (B)

Los Blancos tar turen Estadi Cornellà-El Prat for kjempe om tre poeng mot Espanyol.

Espanyol – Real Madrid
Estadi Cornellà-El Prat
La Liga, runde 8
Søndag 03. oktober, kl 16:15
TV 2 Play

Byrival Atlético legger press på Real Madrid etter deres 2-0 seier mot Barcelona lørdag kveld. Det betyr at Los Blancos kun er tre poeng foran Atlético før oppgjøret mot Espanyol, men med seier kan de øke luka til seks poeng.

Seier mot Espanyol er riktignok ikke en selvfølge. Carlo Ancelotti fikk mye skryt for en målrik og morsom sesongstart, men de to siste oppgjørene mot Vilarreal og Sheriff har vært av det skuffende slaget. Søndagens motstander er nyopprykket og ligger nede på 15. plass før kampen. Det er ikke noen krise i seg selv, men Espanyol har kun én seier på de første syv rundene.

I 2019/20 sesongen ble det 0-1 seier på bortebane etter Casemiros matchvinner-scoring og på eget gress ble det det en komfortabel 2-0 seier. Det bør også bli fullpott denne sesongen om Ancelottis menn skal sikre seriegullet.

Espanyol har ikke mange fraværene til dagens kamp, men må klare seg uten Yangel Herrera som er ute med skade. Tidligere Real Madrid-spiller Raúl de Tomás er klar og ønsker nok å vise seg fram mot gamleklubben.

I forkant har Real Madrids backer vært i fokus. Backposisjonene er på papiret en del av laget hvor Real Madrid er svært sterke. Ferland Mendy og Dani Carvajal er blant de beste spillerne i verden i sine posisjoner, og det er ikke mange år siden Marcelo dominerte langs venstresiden. De angrepsvillige backene får ofte en stor del av æren for at Real Madrid var så gode offensivt under Zidane sin første periode i klubben. Nå ser situasjonen langt mørkere ut med stadige skadeproblemer.

Raúl de Tomás
SPENNENDE: Tidligere Real Madrid-spiller Raúl de Tomás er klar for oppgjøret på Estadi Cornellà-El Prat.

Troppen

Carlo Ancelotti tar med seg 19 spillere til Barcelona for oppgjøret mellom Espanyol og Real Madrid.

Marcelo, Gareth Bale, Ferland Mendy, Dani Ceballos og Dani Carvajal utgjør skadelista til søndagens dyst. Ancelotti har likevel en tropp som bør slå tilbake etter to kamper uten seier.

Det er mye mulig at vi får se Camavinga eller Hazard fra start, men forsvarsfireren ser ganske satt ut.

Mulig startellever: Courtois, Nacho, Militão, Alaba, Miguel, Casemiro, Modrić, Valverde, Rodrygo, Benzema og Vini Jr.

Målvakter: Courtois, Lunin og Luis López.
Forsvarsspillere: E. Militão, Alaba, Vallejo, Nacho og Miguel.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V. og Camavinga.
Angrep: Hazard, Benzema, Jović, Vini Jr. og Rodrygo.

Blir det seier?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.