Før kampen: Borussia Mönchengladbach (H)

Det er tid for sesongens viktigste kamp når Borussia Mönchengladbach gjester Alfredo di Stéfano for å avgjøre hvem som avanserer til utslagsrundene.

Alfredo di Stéfano
Champions League, sjette kamp i gruppespillet
Onsdag 9. desember, kl 21:00
Viasport 1/Viaplay

Real Madrid spilte en godkjent bortekamp på Ramón Sánchez Pizjuán mot Sevilla og sikret seg en utrolig viktig seier, men laget har kniven på strupen igjen når Gladbach gjester Alfredo di Stéfano i Madrid. Gladbach på sin side kommer fra en noe skuffende kamp mot Freiburg som endte 2-2, men ligger nede på syvende plass på den jevne Bundesliga-tabellen og topper som kjent Gruppe B i Champions League.

Det var et rolig overgangsvindu for Real Madrid i sommer, dette er tilfelle for Gladbach også og laget har beholdt sine nøkkelspillere. Den tyske motstanderen har en tropp som har en god blanding av rutinerte ringrever og talentfulle unggutter, men er et lag som Zidane sitt mannskap bør slå i morgendagens dyst. Det var også forventet før bortekampen tidligere i gruppespillet, men det endte som kjent med et skuffende 2-2 resultat. Lagets mest kjente spillere er målvakt Yann Sommer, Matthias Ginter, Zakaria, Kramer, Thuram, Plea og Herrmann. Til morgendagens møte må tyskerne klare seg uten Ramy Bensebaini, Jonas Hofmann og Nico Elvedi .

Troppen:

Sergio Ramos og Dani Carvajal er endelig tilbake i troppen til Real Madrid og timingen kunne ikke vært bedre, men det gjenstår å se om de er klare til å spille fra start. Zidane må derimot fortsatt klare seg uten Valverde, Ødegaard, Jovic og Hazard dessverre, men med forsvarssjef Ramos tilbake er mulighetene for seier på eget gress mye større.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, E. Militão, Sergio Ramos, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola and F. Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Isco and Arribas.
Angripere: Benzema, Asensio, Lucas V., Vini Jr. and Rodrygo.

Mulig startellever: Courtois: Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Vazquez, Benzema og Vinicius Jr.

(Saken fortsetter under bildet)

REDUSERING: Karim Benzema scoret den viktige reduseringen fem minutter før full tid.

35 år siden det historiske comebacket

Før Real Madrid spilte 2-2 mot Gladbach i Tyskland hadde ikke lagene møttes hverandre på hele 35 år. Mye har skjedd på 35 år og Real Madrid har møtt haugevis av lag i Europa, men ikke Gladbach siden de historiske åttendelsfinalene i desember 1985. Los Blancos gikk på et knusende 5-1 tap i Tyskland og det måtte noe helt spesielt til for avansement.

På Santiago Bernabėu ble det en ruvende 4-0 seier og laget gikk videre grunnet bortemålsregelen, det umulige ble altså mulig på Santiago Bernabėu. Los Blancos fikk en strålende start på dette oppgjøret og Valdano hadde banket inn to hodestøt før 20 minutter var spilt. Fansen måtte deretter vente stund før Santillana banket inn 3-0 i andre omgang. Etter en fantastisk prestasjon og 3-0 så det likvevel ut til å bli exit, men i det 89. minuttet satte Santillana inn sin andre scoring, dette sikret avansement etter et nervepirrende oppgjør og laget endte opp med å vinne hele turneringen.

Tror du det blir seier og avansement i morgen?