Kamprapporter

Elche 0-3 Real Madrid

Elche 0-3 Real Madrid
Estadio Martínez Valero, Elche
LaLiga Santander, runde 10
Onsdag 19.oktober, kl:21.00

0-1 Federico Valverde (11′)
0-2 Karim Benzema (75′) – Assist: Rodrygo Goes
0-3 Marco Asensio (89′) – Assist: Rodrygo Goes

Det var enveis-kjøring fra start til slutt i onsdagens kamp mellom Elche, og Real Madrid. Allerede syv minutter ut i oppgjøret lå kula i mål da Vinícius Júnior fant Karim Benzema, men scoringen ble annullert for en hårfin offside. Snaut fem minutter senere ble omsider en annen scoring stående da Valverde klemte kula i mål på halv-volley med venstre fot. Gjestene fra hovedstaden fortsatte å presse på, og like før halvtimen lå kula i nettet på ny, men igjen ble scoringen annullert for offside, også denne gang hårfint. Meget synd da dette var vakkert spill av Real Madrid, og en flott scoring av Alaba.

Real Madrid fortsatte dominansen etter hvilen, og en time ut i oppgjøret lå kula i mål på ny. Igjen var det Benzema som satte ballen i nettet, og igjen ble franskmannen avblåst for offside. Et kvarter før full tid skulle omsider scoringen bli stående da Benzema mottok ballen fra Rodrygo, og satte inn 0-2. I kampens siste spilleminutt satte innbytter Marco Asensio spikeren i kista da han satte ballen i mål på akrobatisk vis med høyre fot etter et innlegg fra Rodrygo. Dermed endte det med en fortjent seier, og tre ny poeng til Real Madrid.

Spillervurderinger:

Andriy Lunin (7): Trygg med ballen i beina de gangene han må involveres for å vende spillet eller slå ut. Samtidig er han trygg og god de gangene han utfordres på skudd, eller med innlegg/dødballer hvor han opererer solid i feltet. Viser at han kan, og gjør sakene sine godt om dagen.

Dani Carvajal (7): Involverer seg en del høyere i banen da Real Madrid har ballen mesteparten av tiden, og ofte avanserer fremover i banen. Har mye ball, er delaktig i vendinger, og oppbygging av spill på kantene. Defensivt har han også meget god kontroll, hvor han omtrent ikke utfordres i det hele tatt. Virker til å ha få lagt et godt grunnlag denne sesongen, og leverer gode prestasjoner.

Eder Militão (7): Står som en bauta bakerst med sin tyske makker. Stanger vekk, løper opp, og takler unna alt som kommer hans vei. I tillegg har han noen gode involveringer med ballen i beina, hvor han enten avanserer litt fremover, eller spiller til korrekt medspiller. God kamp.

Antonio Rüdiger (7): Leverer sakene meget godt, nok en gang, og viser at han kan spille i tospann med alle midtstopperne i Real Madrid. God i duellspillet, takler godt, og er faktisk overraskende bra med ballen. Tar den tidvis med seg fremover, og forbi ledd, hvilket skaper enkelte gode situasjoner offensivt.

David Alaba (7): Viser at han fortsatt har det som skal til for å spille på backen. Dette til tross for at Real Madrid angriper overraskende mye på motsatt side denne kampen. Fører med seg fremover, involverer seg i kombinasjoner, og scorer et vakkert mål som dessverre blir annullert for en hårfin offside.

Federico Valverde (8): Hva skal man si om denne mannen som ikke allerede er sagt denne sesongen? Scorer mål som kant, scorer mål som midtbanespiller, og er alt i alt bunnsolid hele oppgjøret. Løper utrettelig, deltar i kombinasjoner, og scorer mål, selv med «feil» fot. Absolutt ikke et ferdigscoret mål han gjør denne gang, og det er et meget godt skudd på halv volley med venstre fot. Fortsetter å levere som han har gjort hele sesongen så langt.

Toni Kroos (7): Ligger i dypet fra start, og balanserer laget flott. Passer egentlig perfekt til å ligge i dypet mot slike motstandere da han kan diktere tempo, spre baller slik kun han kan, og involvere seg ved behov. Gjør sakene sine meget godt, og leverer en treffprosent på 97% på pasningene sine, hvilket er helt enorm når han har ballen 8% av tiden Real Madrid har ballen.

Luka Modric (7): Muligens den mest anonyme av de på midten, og det uten å være nevneverdig svak. Delaktig en del kombinasjoner, og god til å holde flyt i kula, men gjør ikke veldig mye mer ut av seg enn det man kan forvente av han. Dog så er jo hans nivå skyhøyt, og leverer dermed en god kamp.

Rodrygo Goes (8): Brassen har funnet formen fra start av denne sesongen, og leverer to nydelige målgivende pasninger dette oppgjøret. Er delaktig i mye av det som skjer offensivt, skaper gode kombinasjoner, slår pasninger, og forsøker seg på avslutninger. Føler at han kan stå med målpoeng hver eneste gang han entrer gressmatta nå.

Karim Benzema (9 BB): Blir stående med kun et mål, men scorer også to til på hårfine offsider. Gjør alt i alt en meget god kamp, og er delaktig i alt Real Madrid gjør offensivt på banen. Fordeler baller fra dypet, skaper kombinasjoner, lar ballen gå hurtig, og setter kula i mål. Virker til å ha funnet litt bedre flyt nå, og var banens beste for Real Madrid denne kampen.

Vinícius Júnior (7): Litt anonym utover i kampen denne gang, og dette er muligens fordi han passes veldig godt på eller er han litt sliten? Veldig god i begynnelsen av oppgjøret, hvor han spiller pasninger, skaper kombinasjoner, og har assist på første annullering. Faller litt av etterhvert, men er fortsatt delaktig i spillet, og gjør seg absolutt ikke bort.

Innbytterne: 

Aurelien Tchouameni (7): Kommer inn, og tilfører mer løpskraft og duellstyrke til midtbanen. Dette er bra i en periode hvor Real Madrid jakter flere scoringen. Flink til å spille til rett tid, og god i duellspillet.

Eduardo Camavinga (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Marco Asensio (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Lucas Vázquez (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Nacho Fernández (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Legg inn en kommentar