Nyheter

Eden Hazard: – Alltid drømt om Real Madrid

Hazard snakket med pressen kort tid etter å ha blitt presentert foran 50 000 fans på Santiago Bernabéu.

Tidligere i kveld ble Eden Hazard endelig presentert i en Real Madrid-drakt, foran hele 50 000 tilskuere på Santiago Bernabéu. Dette gjør Hazards presentasjon på Santiago Bernabéu til en av de aller største noensinne, og det var ingen tvil om at mange fans var ivrige etter å så den belgiske angrepsspilleren i den nye Real Madrid-drakten. Fansen sto i kø i flere timer før presentasjonen skulle finne sted, og opplegget ble til og med utsatt i en drøy halvtime slik at alle tilskuerne skulle få muligheten til å finne plassene sine.

«Jeg har drømt om dette siden jeg var svært ung. Å kunne være her og ta på meg denne drakten er en ære.»

Presentasjon ble innledet med at Hazard fikk skrive under på kontrakten i presidentboksen, før opplegget ble flyttet ut på tribunen på Santiago Bernabéu. Der hadde klubbpresident Florentino Pérez noen ord å si, før hovedpersonen selv fikk holde en liten tale. Deretter gikk turen videre til Bernabéu-gresset, hvor Eden Hazard, nå ikledd den nye Real Madrid-drakten, gikk en runde rundt banen. Hazard ble svært godt tatt i mot av fansen, og seansen ble avsluttet med at belgieren fikk muligheten til å takke tilskuerne for oppmøtet. Hazard benyttet da den muligheten til å rope ordene alle Real Madrid-fans har ventet lenge på, nemlig «Hala Madrid». Kort tid senere møtte Hazard pressen i presserommet, og belgieren var tydelig på at Real Madrid er en drøm som går i oppfyllelse.

– Jeg har drømt om dette siden jeg var svært ung, helt siden jeg begynte å spille i hagen med mine brødre. Fra jeg var ung støttet jeg Real Madrid. Jeg har vært i både Frankrike og England.  Å kunne være her og ta på meg denne drakten er en ære, og jeg er ivrig etter å starte den kommende sesongen med Real Madrid. Dette er stort for meg og min familie. Vi er alle svært fornøyde, og min mor mer enn noen andre. Det er en stor glede. 

Zidane
– Alle vet at Zidane var mitt idol, og at han nå er min nye trener er en avgjørende faktor. Men jeg har alltid ønsket å spille for denne klubben. Jeg liker vanligvis å spille på venstresiden eller som en tier, men det er ikke min avgjørelse.
– Min drøm er å ha det gøy ute på banen og vinne trofeer. Når en spiller kommer til Real Madrid vil han vinne trofeer. Jeg håper å vinne så mange trofeer som mulig og lage historie med Real Madrid. I denne klubben er det laget som er stjernen. Jeg har vært i Chelsea i syv år, og nå skal jeg gi alt jeg har for denne gruppen.

Drøm som går i oppfyllelse
– Jeg har alltid drømt om Real Madrid. Jeg sier ikke bare det i dag fordi jeg har signert, det har vært slik siden jeg var et barn. Jeg har vært gjennom flere stadier i min karriere. Først i Frankrike, og så i England. Dette var det perfekte øyeblikket for å komme til Real Madrid. Nå må jeg vise kvaliteten min på banen.» 

Draktnummer
– Jeg var heldig nok til å kunne snakke med Modric gjennom Kovacic. Jeg spøkte og spurte han om han kunne gi meg nummer ti, men han sa nei. Jeg blir nødt til å finne et annet nummer, men det er ikke viktig. Det viktigste er å spille for denne klubben.

Kravene
– Fansen er krevende fordi klubben er krevende. Det er en klubb som vil vinne alt, og det er normalt at folk forventer det beste. Nøkkelen er å jobbe så hardt som mulig utpå banen. Jeg har kommet her for å gi alt for Real Madrid, og jeg håper at fansen blir fornøyd. 

Samtaler med Courtois
– Jeg har snakket mye om Real Madrid med han. Han fortalte meg jeg ikke burde tenke meg om to ganger hvis jeg hadde muligheten; jeg måtte komme fordi det er den beste klubben i verden. Han er en god venn, og jeg liker å spille sammen med ham. Jeg håper at vi kan vinne mange trofeer sammen. 

Straffer
– Kapteinen er straffeskytter, men hvem vet hvis han ber om å ta dem, det tror jeg ikke vil skje. Jeg ser for meg at han fortsetter å ta dem, og han gjør en god jobb. 

Tidspunkt på signeringen
– Jeg tror ikke at det for sent, jeg er 28 år. Jeg er på toppen av min karriere. Mellom 27 og 32 er den beste tiden for en fotballspiller. Jeg har hatt drømmen om å spille her i lang tid. Jeg har tilbragt tid i både Lille og Chelsea, men nå var det på tide å snakke om fortid og framtid i min karriere. Jeg kommer til den største klubben i verden, og det vil hjelpe meg med å utvikle meg.
– Det startet allerede etter VM, men jeg ble i Chelsea i ett år til. Jeg hadde en god sesong, og vi vant Europa League. Dette var det perfekte øyeblikket for å signere for Real Madrid, og jeg kommer til å gi alt for denne klubben. 

Å bli den beste spilleren i verden
– Jeg skal gjøre mitt beste. Jeg ønsket å spille for den beste klubben i verden. Jeg har nytt mye suksess i Chelsea, og jeg ønsker å vinne mye med Real Madrid. Nå har jeg en ny utfordring, og jeg er klar for det. 

Samtale med presidenten
– Vi møttes en gang på en trofégalla i London, og vi hadde en avslappet samtale. Han fortalt meg at dette var det rette tidspunktet for å komme til Real Madrid. Jeg var glad for å høre presidenten si det. Nå er jeg her, og jeg håper at vi kan vinne mye sammen. 

Melding til fansen
– Takk for at dere kom. Jeg er veldig glad for å ha sett så mange folk. Alt gikk bra, og jeg er veldig fornøyd med å ha fått muligheten til å møte mine nye fans. Jeg klarer ikke vente med å spille og vise hva jeg kan gjøre på banen.

Leder
– Det er mange ledere i Real Madrid, ikke bare én. Gruppen er nøkkelen. Jeg kommer for å prøve å forbedre gruppen med min erfaring, mine driblinger og mine mål. Jeg håper at vi kan gjøre en god jobb sammen. Jeg har vært en leder i Chelsea og på landslaget, og jeg tror at vil bli det samme her. 

Ser du på deg selv om en Galáctico?
– Jeg er ikke en Galáctico, ikke enda. Jeg håper at jeg vil være det en dag. Jeg er Eden Hazard, og alt jeg har gjort tidligere teller ikke lengre. Jeg starter med blanke ark. Jeg startet fra bunnen av, og jeg tror ikke at jeg er en Galáctico, bare en veldig god spiller. 

Å heve nivået
– Man kan alltid forbedre seg i fotball. Det er alltid elementer å jobbe med. Vi håper alle på å forbedre prestasjonene våre, og det vil bli tydelig i kampene. Vi kommer til å prøve å nå så høyt som mulig alle sammen. Jeg tror at jeg kan forbedre meg også, og jeg tror at dette laget kan hjelpe meg å nå et helt nytt nivå.

Ballon d’Or og Real Madrid
– I år er Ballon d’Or-vinneren i Madrid, i form av Luka Modric. Jeg vet ikke om det vil bli lettere å vinne den her, men det avhenger av hvordan vi spiller. I løpet av de siste årene har Real Madrid-spillerne vunnet den ofte, men jeg fokuserer på det kollektive, å hjelpe laget med å vinne. Hvis jeg én dag vinner Ballon d’Or, hvorfor ikke? Det viktigste er å vinne titlene med Real Madrid. 

Mbappé og Pogba
– Jeg er ikke her for å snakke om overganger. Jeg kommer her for å spille med de beste. Det er nye spillere her allerede, og vi kommer til å få litt tid til å tilpasse oss. Det er sant at jeg vil spille med de beste, og de to dere nevnte er blant dem. Det er ikke jeg som bestemmer disse tingene. 

Benzema
– Kombinasjonen med ham kan bli fantastisk. Jeg spilte mot ham i Frankrike. Han har vært her i ni år, og jeg synes at han er den beste spissen i verden. Å spille og trene med han kommer til å gjøre meg til en bedre spiller. Jeg håper at vi vil ha god samhandling, både på og utenfor banen, som hjelpe oss med å score mange mål. 

Real Madrids sesong
– Jeg var veldig fokusert på Chelsea. Real Madrid har vunnet så mye i løpet av de siste fem årene. Jeg håper på å starte en ny syklus med nye spillere og dem som allerede er her, som har vunnet så mye. 

Legg inn en kommentar