Ryktebørsen

Dortmund bekrefter Real Madrid interesse for Haaland

Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke bekrefter til Bild at Real Madrid er interessert i Haaland. Sportsdirektør Zorc bekrefter derimot at nordmannen blir i januarvinduet.

Erling Haaland er en av de hotteste spillerobjektene for tiden og det alle lurer på er hvor nordmannen skal ta veien. Haaland leverer fortsatt scoringer på rekke og rad for Dortmund og omtales blant verdens beste spisser. Det har lenge versert rykter om at Real Madrid er interessert, men Dortmunds daglige leder bekrefter nå interessen . Etter seieren nå i  helgen ble det også observert at Haaland klappet til fansen på alle fire sidene, som blåste opp ryktene ytterligere. Michael Zorc, Dortmunds sportsdirektør, sa følgende etter kampen:

-Jeg spurte han om hvorfor han gjorde det, men han sa det var ingenting. Selvfølgelig vil han bli. Vi ønsker også at han skal bli etter sommeren. Vi trenger ikke å gi han opp, spesielt ikke for finansielle grunner. Men vi vet at under visse omstendigheter vil han kunne gå og vi vil snakke med han i de kommende ukene. Vi har en langvarig kontrakt med han , så han må gjøre første trekk.

Tidligere har Dortmunds direktør bekreftet til Bild at Real Madrid er veldig interesserte i nordmannen. Han sa følgende:

-Alle snakker om Haaland. Overalt hvor jeg går så prater alle om han. Det eneste jeg kan garantere er interessen fra Real Madrid, men det er flere også. Han kan gå, han kan bli. Jeg hadde en god samtale med agenten hans, Mino Raiola, for noen dager siden. Samtalene mellom oss er veldig vennlige, men vi vil fortsette samtalene i ukene fremover. Fokuset er på Haalands utvikling, og akkurat som Lewandowski, så vil jeg bli stolt om Haaland vinner Champions League en dag i fremtiden. Personlig mener jeg at det er bra at Haaland blir i Bundesliga en stund til, men Raiola vet hva han gjør.

Det interessante her er at Watzke spesifikt nevner Real Madrid i denne sammenhengen. Det er dermed godt mulig at Real Madrid har kommet med et offisielt bud eller gjort det klart for klubben at de virkelig ønsker seg spissen. Utviklingen rundt dette blir spennende å følge videre. Hva tenker du om Haaland i Real Madrid-drakt?

Legg inn en kommentar