Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Intervjuer

Chelsea-supporter: – Vi skal møte den mest suksessfulle klubben i Europa

I forkant av kveldens oppgjør mot Chelsea har vi intervjuet en ihuga Chelsea supporter. Sai Thavarajah er fra Lørenskog og jobber som lærer, men er også fotballtrener med UEFA B-lisens. Dette har hans tanker om kveldens kamp.

Hva tenker du om Real Madrid som motstander?

-Vi skal møte den mest suksessfulle klubben i Europa. Vi supportere går inn i kampen med massiv respekt. Som fotballfan har jeg fulgt Real Madrid i en stund og akkurat nå fremstår de ikke som den storheten de har vært, men vi som kjenner til historien vet at Real Madrid har enorm rutine og evner. De får til resultatene som trengs i vanskelige perioder. Zidane er ekspert på akkurat dette

Hva tenkte du når du visste at Chelsea skulle møte Madrid?

-Første hinder var Porto. Porto kom igjennom en tøff kamp mot Juventus, så første tanke var ikke Real Madrid. Jeg kan ikke huske at vi har møtt Real Madrid tidligere og at det nå skjer i en semifinale er ekstra spesielt. Kult å møte et lag man ikke kjenner til.

Real Madrid sine sterkeste sider?

-I årets utgave av laget er de mye bedre defensivt orientert. Det så vi mot Liverpool. De spiller på resultat. Som Chelsea supporter har jeg blinket ut Benzema som en viktig spiller. Han er limet til det offensive spillet til Real Madrid. Det har han som åpner opp rom for alle de andre. Real Madrid har også valgt å benytte seg av baller i bakrom og mye løpskraft fremover. Spillere som Vàzquez har også blitt brukt godt og laget har hevet seg sterkt.

Hvilke Real Madrid spillere liker du mest?

-Selvfølgelig Hazard, hvis jeg snakker fra hjertet. Men enhver klubb ville elsket en spiller som Sergio Ramos. Han er definisjonen på en kaptein og er villig til å gå langt. «Maestroen» Modric er jo evig ung. Mange trodde han var ferdig, men han har prestert bra. Men kombinasjonen av Ramos, Modric og Benzema holder fortsatt koken.

Hva synes du om Zidane som trener?

-Han er undervurdert, rett og slett. Zidane snakker ikke unødvendig mye i media og virker rolig. Han er en trener som gjør det han skal og jobber hardt på felt. Har ikke annet å si om undervurdert.

Hvem tror du går til finalen?

-Det blir som å skyte i blinde. Enten blir det ungt mot og et 100% fokusert Chelsea eller rutinen til Real Madrid. Det meste avgjøres i kveld tror jeg. Blir det uavgjort er det 50-50 til returkampen.

Avspark er klokken 21:00 i kveld!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.