Intervjuer

Ceballos: – Jeg føler meg viktig i Arsenal

Den elegante midtbanespilleren snakket med pressen om den nye låneavtalen til Arsenal.

Real Madrid-midtbanespiller Dani Ceballos, som fullførte låneavtalen til Arsenal på fredag, har snakket med Arsenal offisielle nettside og delt sine tanker om hvorfor han tror dette vil være et godt trekk for ham.

– Jeg er glad for å være tilbake i Arsenal, jeg er så glad for å returnere til en klubb hvor jeg føler meg viktig. Jeg er stolt over at klubben, manageren og ikke minst fansen ønsket at jeg skulle bli. Jeg tvilte ikke et eneste sekund. Vi har forhandlet en stund om kontrakten, men jeg er så glad for å være her igjen.

Arsenal-trener Mikel Arteta var en av hovedårsaken til at Ceballos vendte tilbake til London-klubben, uttalte midtbanespilleren.

(Saken fortsetter under bildet)

Dani Ceballos

– Det er sant at jeg hadde andre alternativer som å bli i Madrid eller gå til en annen LaLiga-klubb. Jeg snakket med Arteta før FA Cup-finalen og fortalte ham at jeg ønsket å bli for å vinne titler. Jeg er så glad for hva Mikel har bygget her siden han ankom klubben, og jeg hadde det veldig bra her forrige sesong.

Ceballos vil ha muligheten til å etablere seg og bli en nøkkelspiller for Arsenal denne sesongen hvis han fortsetter utviklingen sin, da vil oddsen for å bli Real Madrid-spiller for 2021-2022 sesongen øke.

Legg inn en kommentar