Nyheter

Camacho: – Ramos bør få livtidskontrakt

Ramos sin kontrakt løper ut neste år og det ryktes at Madrid ikke ønsker å fornye med kapteinen sin. Det kan være en katastrofal feil.

Ramos har tilbragt omtrent hele sin voksne karriere i Madrid og har blitt selve symbolet på klubben. Ramos er ikke bare en av verdens beste midtstoppere, men han er en av de beste lagspillerne du kan få. Ramos fylte for litt siden 34 år og blir ikke yngre, men han blir heller ikke dårligere. Ramos har fortsatt noen år igjen av karrieren sin og muligens lenger hvis Zidane lar han hvile nok. Ramos besitter også omtrent alle ferdigheter du kan ønske deg i en fotballspiller. Han er god offensiv, en mester til å lese spillet, hodesterk og en pasningsfot som kan utfordre de fleste. Ramos er en helt komplett fotballspiller.

Tidligere Madrid spiller, Jose Antonio Camacho, ga Madrid klar tale i et radiointervju. Han snakket varmt om Ramos og var i tillegg håpefull om Ferland Mendy.

– Ramos er en helt unik fotballspiller. Han bør få en livstidskontrakt

Om Mendy:

Han er en flott signering for Madrid, selvom de har Marcelo. Han må vente litt nå, men han har en stor fremtid som Madrid spiller

Camacho var selv venstre-back for Madrid og vet hva han snakker om.

Ikke bare er Ramos en av verdens beste fotballspillere, men han er også selve stammen i laget. Ser du vekk fra Ramos, hvor mange lederskikkelser finnes det? For litt siden hadde du både Casillas, Ronaldo og Pepe. Sammen med Ramos var dette en gjeng som gjorde alt for laget og som dro de andre med seg. Hvor mange av de nåværende spillerne har disse egenskapene? Nettopp av den grunn bør Ramos holdes på. Om han ikke spiller hver kamp, eller holder 90 minutter, det å ha Ramos i garderoben betyr mye. Ramos bør få bli i Madrid for samme grunn som Juventus fortsatt holder på Buffon. Buffon er ikke lenger keeperen han en gang var, men han er høyt respektert av alle som tar på seg Juventus trøya. Det hjelper på motivasjonen.

Ramos og resten av gjengen ser uansett klare ut for sesongavslutningen. I første runde venter Eibar, 14.juni, på Estadio Alfredo Di Stefano stadion. Hele laget har fått godt med hvile, samt at både Hazard og Asensio ser ut til å være i god form. Vi venter i spenning!

Legg inn en kommentar