Intervjuer

Butragueño: – Vi vil gjøre vårt beste for å nå kvartfinalen i Champions League

Emilio Butragueño snakket etter trekningen av åttendelsfinalene, legenden beskrev Atalanta som et lag med angripende mentalitet og mye personlighet.

 

Den legendariske Real Madrid-angriperen Emilio Butragueño som nå er direktør i klubben snakket om Champions League-trekningen og hvilke krav som stilles til laget.

– Atalanta er et lag med en veldig angripende mentalitet og mye personlighet. De vil alltid spille sammen uansett motstander og hvilken arena de spiller på. Vi ser frem til kampene, alle i Real Madrid vet hva Champions League betyr, og vi vil gjøre vårt beste for å nå kvartfinalen. Det viktigste er at vi er i god form nå. Hvis vi er på vårt beste, vil vi kunne konkurrere mot ethvert lag og ha en sjanse til å vinne. Vi må fokusere på våre styrker for å ha personlighet og karakter som vi alltid viser i disse kampene.

Første oppgjør på bortebane

– Vi må få et stort resultat i første oppgjør for å kunne fullføre jobben i Madrid og kvalifisere oss i kvartfinalen. Det er 180 minutter eller mer, men vi må tenke på å få et godt resultat i første oppgjør og deretter kvalifisere oss hjemme. Det er viktig å påpeke hvordan laget har taklet denne utfordrende uken etter å ha tapt to kamper på rad. Det viser en konkurransedyktig mentalitet. Jo vanskeligere situasjonen er, jo bedre reagerer laget og det gjør oss veldig stolte av å tilhøre Real Madrid.

Krav

– De siste kampene har vært fantastiske. Sist onsdag svarte laget perfekt på kravene. Vi må fortsette fordi vi har et veldig krevende kampprogram, og neste utslagsrunde i Champions League kommer i februar. Jeg håper at vi kommer inn til oppgjørene i god form og med ideen om å kunne sikre avansement til kvartfinalene.

Emilio Butragueño
1992: Emilio Butragueño i aksjon for Real Madrid i 1992/93-sesongen.

Legg inn en kommentar