Leiesoldatene

Brahim Díaz med storoppvisning

Real Madrid har kun en leiesoldat på markedet foreløpig og det er per nå Brahim Díaz. Angriperen er inne i sin siste sesong for AC Milan og åpner sesongen på best mulig vis.

Real Madrid har kvittet seg med mye «dødvekt» i det siste, blant annet Mayoral og Kubo, men har også tatt inn både Odriozola og Jesus Vallejo i troppen. Brahim Díaz derimot, er fortsatt i Real Madrids-eie og er inne i sin siste sesong som AC Milan spiller. Real Madrid skimter nå med en omtrent revitalisert midtbane der Tchouaméni, Camavinga og Valverde er i full sving. Når Luca Modric etterhvert må legge opp, som mest sannsynlig blir etter sesongen, vil det være rom for en til. Den mannen kan absolutt bli Brahim Díaz og han kan også bekle flere roller.

Spanjolen åpner sesongen i AC Milan med et pang og de forsvarende ligamesterene slår Udinese 4-2 på hjemmebane. Díaz startet kampen som sentral offensiv-midtbane og skuffet ikke. Han satte selv 3-2 målet og serverte Ante Rebic på 4-2, 20 minutter senere. En bedre start kunne han ikke fått og mere skal det bli. Nå som Frank Kessie har flyttet til Spania er det ingen klare konkurrenter for Díaz i troppen. Dermed er det duket for en god siste sesong i Milano.

Om Brahim Díaz vil få muligheten i Real Madrid neste år er vanskelig å si per nå. Real Madrid har som nevnt kvittet seg permanent med både Kubo og Mayoral, der muligens Kubo var den mest spennende. Det er dermed sannsynlig at Díaz vil lide samme skjebne til sommeren, om han ikke storspiller resten av denne sesongen. Det er også verdt å tenke på at dersom Luka Modric gir seg i klubben etter sesongen vil det åpne opp for en type som Díaz, som med sitt gode overblikk og målteft kan bekle noe av rollen kroaten innehar i dag. Det blir dermed ekstra spennende å følge spanjolen denne sesongen.

Har du troen på at Díaz kan lykkes som Real Madrid spiller i fremtiden?

Legg inn en kommentar