Intervjuer

Bale: – MLS ville vært interessant for meg

Gareth Bale sin fremtid i Real Madrid har blitt heftig diskutert de siste årene, og nå innrømmer waliseren at han kan se for seg en fremtid i MLS i USA.

– Jeg liker det. Det er en liga som er på vei oppover og som fortsetter å vokse, sier Bale til The Hat Trick podcast med Charles Stillitano, leder for International Champions Cup.

– Mange spillere har lyst til MLS nå, og det er definitivt noe som interesserer meg, sier Bale.

– Jeg elsker å reise til LA på ferie. Jeg spiller mye golf når jeg er der.

Det omstridte flagget

I løpet av sesongen har Bale måtte tåle mye kritikk av Real Madrid-fansen fordi han feiret med et flagg med disse ordene på: «Wales. Golf. Madrid. In that order.» Nå forklarer høyrevingen historien om det omstridte flagget.

– Jeg så flagget noen uker før. Det lå bilder ute på internett. Og de sa at hvis vi kvalifiserte oss for EM, ville de ta det med når vi skulle feire, forklarer han.

Bale
KRITIKK: Gareth Bale høstet mye kritikk for å ha feiret med et omstridt flagg etter at Wales kvalifiserte seg for EM.

– Vi feiret alle som et lag, men jeg tok ikke flagget.

– Folk kan si hva de vil, men jeg feiret at landet mitt hadde kvalifisert seg for EM og jeg lo av det.

Finalesuksessene

Gareth Bale sitt legendariske mål som sikret Copa del Rey-trofeet mot Barcelona i 2014, var et øyeblikk som viste hva som bor i waliseren. Det er også en kamp han husker godt.

– Den seieren ga oss selvtillit for hva som skulle skje videre. Jeg husker at Cristiano var skadet og at jeg spilte på topp i lag med Benzema.

– Jeg prøvde å nyte kampen. Det var en spesiell kamp mot Barcelona, mimrer waliseren.

I Real Madrids seneste Champions League-triumf mot Liverpool scoret Bale to mål i finalen, ett som kommer til å bli husket i evig tid.

Gareth Bale
IKONISK: Gareth Bale scorer et av tidenes vakreste scoringer i Champions League-finalen mot Liverpool i 2018.

– Jeg husker at ballen kommer, så reagerer jeg på det, og så ser jeg ballen falle inn i nettet, det er stille på stadionet. Det er et fint minne, jeg hadde ikke så mye tid til å tenke på det, forklarer Bale.

– Marcelo visste at hvis han la ballen inn i boksen ville prøve alt vi kunne for å nå den. Vi feiret målet i lag.

Legg inn en kommentar