Nyheter

Arda Güler imponerer på treningsfeltet

Real Madrids nye stortalent Arda Güler startet pre-season med Real Madrid tidligere enn planlagt. Nå har han imponert både trenerteamet og lagkameratene sine.

For noen dager siden startet pre-season på Valdebebas, og spillerne har allerede fått kjørt seg under det strenge regimet til lagets fysiske trener Antonio Pintus. Foreløpig er det bare omtrent halvparten av førstelagsspillerne som er på plass i Madrid, ettersom mange av landslagsspillerne fortsatt er på ferie. Men blant dem som har møtt opp tidlig finner man nysigneringene Jude Bellingham og Arda Güler. Bellingham har som forventet tatt treningsfeltet med storm, men den store overraskelsen har kommet fra Real Madrids nye stortalent, Arda Güler.

Güler spilte også landslagsfotball for Tyrkia i starten av juni, men unggutten valgte å ha en litt kortere ferie for å komme i gang med treningen i den spanske hovedstad. De siste dagene har han dermed tilbragt i selskap med spillere som Kroos, Mendy og Bellingham og hans nye trener Carlo Ancelotti. Og det er ikke bare fysiske øvelser som har preget de varme sommerdagene på Valdebebas, for spillerne har også fått lov til å leke seg litt med fotballen. Det har gitt Güler muligheten til å vise seg frem.

Ifølge rapportene fra den spanske hovedstad er det nettopp dette den tyrkiske 18-åringen har gjort. Både lagkamerater og trenerteamet skal ha blitt overrasket over nivået til den unge midtbanespilleren, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Vi har blitt servert klipp etter klipp via Real Madrids sosiale medier de siste dagene med drømmescoringer og magiske tekniske detaljer. Rundt ham applauderer spillere med lang fartstid i klubben. Det er ingen tvil om at Arda Güler har imponert på treningsfeltet så langt!

Rapportene forteller også om en spiller som er langt mer moden enn alderen tilsier. Kanskje har det noe å gjøre med at Güler allerede i en alder av 18 år ble fast på førstelaget til Fenerbache – et av de beste lagene i tyrkisk fotball.

Man må selvsagt være forsiktig med å legge for mye i klipp fra treningsfeltet, særlig når halvparten av spillerne som deltar er Castilla-spillere, men at Güler har de tekniske ferdighetene til å bli en spiller av ypperste klasse er det ingen tvil om. Nå skal det bli spennende å se Real Madrids nye stortalent i aksjon i løpet av treningskampene i slutten av juli og starten av august.

1 comment

Legg inn en kommentar